Водещ на БНТ призна: Сгодих се!

Водещ на БНТ призна: Сгодих се!

Водещият на сутрешния блок на БНТ обяви с усмивка на уста, че е сгоден. Предложил е на дългогодишната си приятелка преди няколко дни и целият сияе от щастие, след като получил положителният отговор на въпроса: "Ще се омъжиш ли за мен". 

„Сгоден съм! Така де, не са предложили на мен, аз предложих!", похвали се Симеон Иванов пред колегите си в телевизията, които от доста време го подтикват към тази крачка.

Всъщност за годежа на водещия се разбра благодарение на чаровната му колежка Христина Христова. Тя беше още по-развълнувана от бъдещия жених и го подкани сам да „си признае", докато ранното предаване се сливаше с ефира на „100% будни".

Бъдещата булка се казва Константина и е ученическата любов на синеокия красавец. Той е суеверен и не иска да говори предварително за сватбата, дори се смутил от разкритието на колежката си, което направила в национален ефир и издала предстоящата сватба. С покани ще се сдобият всичките му колеги от медията./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 07.06.2023 19:36

Годеницата да ней и тя с паламарка.

Alex

Alex 08.06.2023 9:01

Коя ли е тази,която е изгоряла с тая "ученичка"?"Чаровната" Христина Христова!Брей,бре,бре!Тая квакаща кокошка може и да хваща око,ама в телевизията се иска и да имаш и можене да говориш!