Внучката на Тодор Колев ражда до месец СНИМКА

Внучката на Тодор Колев ражда до месец СНИМКА

Внучката на Тодор Колев се подготвя психически да стане майка при много специални условия.

Както изглежда, тя ще роди в България във време за строга карантина, докато женските консултации са забранени. Бременната в 8-ия месец актриса не смее да излезе другаде, освен на собствения си балкон.

Теодора Кулева преди дни показа снимки от балкона си, като уточни, че вече е в 8-ия месец и кара балконска карантина. От снимките ясно се вижда, че са правени в България, въпреки че Теди има официално местожителство в Лондон, тъй като е омъжена за англичанин, пише "Уикенд". 

На заден план се вижда планина – екстра, която е характерна за София, а и архитектурата в никакъв случай не е като в Англия. Актрисата и съпругът ѝ Джоузеф пристигнаха у нас още преди Коледа и, както изглежда, поне засега не смятат да си тръгват. Бъдещата майка най-вероятно вече си е избрала лекар, който следи бременността ѝ и при когото смята да ражда.

Проблемът обаче е, че развитието на детето, което трябва да дойде на бял свят след около месец, в момента май не се държи под медицинско око. Още преди седмици женските консултации бяха спрени от правителството заради опасността от разпространение на заразата с новия коронавирус.

Ето защо в момента Теди стои под ключ, пазейки се от микроби, без да смее да си показва носа далеч от своя собствен дом. Засега тя не се оплаквала, но като всяка жена в напреднала бременност таяла тревога, че не е в постоянна връзка със своя лекар. И се чудела какво ще стане, ако бебето тръгне да излиза неочаквано, а се окаже, че точно в този момент болницата, в която иска да ражда, е под карантина заради заразени лекари и пациенти. Това вече се случи в няколко лечебни заведения в страната.

Не само това е тревогата да Теодора, смятат хора в артистичните среди. Тя ще се лиши от една от най-големите радости за бременните жени – предродилния шопинг, при която за бебето се купува количка, креватче, дрешки и всякакви други пособия, необходими за отглеждането му. В момента единственият начин да се сдобиеш с такива продукти е да ги поръчаш през интернет. Но не е ясно дали ще получиш това, което си видял на снимката. Ето защо към момента бъдещите родители не били подготвени с нищо около предстоящото отглеждане на бебето си. Но пък го очаквали с радост и любов, което е най-важното за едно бъдещо раждане./show.blitz.bg

Коментирай

Полковник от РУМНО

Полковник от РУМНО 30.03.2020 12:48

А, защо ще ражда в България, следа като я тотално загърби? Защо не роди в Англия - новата и Родина? Аман от тарикати.

поправка

поправка 30.03.2020 12:50

А, защо ще ражда в България, след като я тотално загърби? Защо не роди в Англия - новата и Родина? Аман от тарикати.

а бе...

а бе... 30.03.2020 20:47

жива да я ожалиш!!! А как ли раждат момичетата със синкавите венци ???

до горния

до горния 30.03.2020 20:56

трудно...?