Внучката на Стоян Алексиев проби в "Откраднат живот" СНИМКА

Внучката на Стоян Алексиев проби в "Откраднат живот" СНИМКА

Цели три поколения от актьорската фамилия Алексиеви са заставали пред камерата за снимките на хитовата медицинска сага „Откраднат живот“.

След Стоян и Алек Алексиеви, малката Ая пое по стъпките на звездните си баща и дядо и също се появи в сериала.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YANA TITOVA (@yanatitova3)

„Ето я - малката актриса Ая, която днес дебютира в “Откраднат живот”!

Когато я попитах дали иска да снима тя каза: “А каква е ролята? Главна ли?” ... “Ами... Важна!”, казах аз с надежда, че това ще сработи. “О, супер! Даже по-добре”, каза Ая и аз си отдъхнах. Когато дойде на терен се държеше все едно тя притежава сериала. С едно такова самочувствие... Направо й завидях! И тогава тя каза нещо много интересно: “И дядо, и татко са снимали в този сериал, а сега аз, той си е направо мой!”

И ме накара да се замисля... „Откраднат живот“ е не просто сериал, той е като емблема за няколко поколения Алексиеви! Като започнем от Стоян Алексиев, след това Цветан (който също участваше в един от сезоните) и разбира се Алек, и стигнем до Ая с нейната “важна роля”!  За мен е много повече от семеен сериал... Беше истинско приключение! И не мога да скрия, че ми липсват всички колеги, но вярвам, че пак ще се срещнем на снимачната площадка... И пак ще е толкова хубаво“, написа в социалните мрежи майка й Яна Титова, която също е актриса./show.blitz.bg

Коментирай

Бум

Бум 06.05.2021 23:10

Ъъъъъъ

Б. М.

Б. М. 07.05.2021 6:41

ПРОБИ?!?!? Аман от връзка ри!

mariannata

mariannata 07.05.2021 9:47

този "епохален" сериал е подигравка със зрителите, превърна се в ситком-ситуационна комедия. Имаше някакъв смисъл в Първи сезон, но постепенно стана рядка БОЗА. Отделно - в коя точно операционна зала /истинска/, свободно звънят мобилни телефони и сестри и лекари свободно си говорят по тях???

Абе

Абе 07.05.2021 9:53

Голям пробив, няма що.

Аз Варна

Аз Варна 07.05.2021 10:55

Няма ли някое дете,което не е на някого?Това дето е на някого-много грозно и с маймунеста физиономия.Като е тръгнало по стъпките на дядо си на баща си,дано не е взело и к.рвулука на дядо си,предвид разюздания му на показ живот.

Deny

Deny 07.05.2021 21:04

Ееееееееееее Аз Варна,не можете ли да бъдете толкова брутални и жестоки към фамилиятй Алексиеви?!???.? Айде ........,е...е си к.......а у..а и се пръ.......е няк..е мноооооого да..ч от blitz,демек fuck off, и come on-та на гъзо у Варната!!

Кой

Кой 08.05.2021 0:00

Само бездарни връзкари в това нашето кино. Грозновати,фъфлещи, мрънкащи, но играят. Нали са деца на актьори,режисьори и т.н. То затова са ни и такива успехите,т.е. никакви. А и тази е една сценаристка...кухи лейки

Миглена

Миглена 08.05.2021 22:32

Поредното дете на еди кой си. И защо трябва да ми хареса? А майка му била" актриса". Вие сериозно ли??