logo

Влиятелен олигарх бута Валя Ахчиева за шеф на БНТ

Влиятелен олигарх бута Валя Ахчиева за шеф на БНТ

Свалената от ефира на БНТ Валя Ахчиева няма никакво намерение да се предаде без бой, пише "Уикенд". Ветеранката на националната телевизия, която в момента е в неплатен отпуск след скандала с предаването й "Открито", обче не мечтае да се връща на екран, а е решила да сложи край на търчането по институции. 

Журналистката се цели нависоко - директно в шефското място на националната телевизия. Ахчиева възнамерява да се яви на конкурса за генерален директор на медията догодина, когато изтича договорът на сегашния шеф Коко Каменаров. 

Затова и вече си прокарва пътечка - подготвяла си нужния набор от документи, започнала е трескаво да пише нова концепция и най-важното - впрегнала е всичките си връзки, за да намери подходящ покровител. 

В коридорите на БНТ се шушука, че Ахчиева вече е напът да си осигури мощен гръб - този на влиятелен олигарх, близък до едно от лобитата на властта. "Ахчиева няма да си остави магарето в калта, а и винаги е имала връзки в едрия бизнес. Покровителите й няма да я изоставят", коментират завистливо  колегите на поелата към висините на БНТ журналистка. 

Самата Ахчиева е твърдо убедена, че има качества не само на топ разследващ репортер, но и на голям мениджър. "Работя в БНТ 30 години, знам кътните зъби на тази телевизия. Мога да се справя с всичко", коментирала къдрокосата водеща пред колегите си. 

Телевизионерката имала и личен мотив - нямала търпение да натрие носа на Коко Каменаров, който свали предаването й и й връчи предупреждение за уволнение. Оттогава двмата са смъртни врагове и общуват само писмено./show.blitz.bg

Коментирай

бим-бум

бим-бум 05.04.2019 18:37

Да вземе да си оправи ръцете!

нико

нико 05.04.2019 18:40

Баба Валя разчита на неккъв олигарх да я бута и да и го набутва изотзаде..Тез вехти мъстии са като вехтите войводи---все наточени са..

нико

нико 05.04.2019 18:41

Пустата му баба Валя тазе вехта мъстия..

ЗРИТЕЛ

ЗРИТЕЛ 06.04.2019 19:13

E, ХАЙДЕ ДА СЕ СКРИЕ. ОМРЪЗНА НИ И С ВИЗИЯ И С ГЛУПАВОТО СИ ПРЕДАВАНЕ. A, ДА НЕ БИ ТОЗИ ВЛИЯТЕЛЕН МЪЖ ДА Е АХМЕД ДОГАН? ТЯ МИНА ПРЕЗ САРАИТЕ.....

Откритие

Откритие 06.04.2019 19:16

Ау, има гъбички по ноктите.....Ужас!