Владо Пенев се захласна по светещи танцьорки и еротично шоу в Дубай СНИМКА

Владо Пенев се захласна по светещи танцьорки и еротично шоу в Дубай СНИМКА

Владо Пенев и Марта Вачкова бяха няколко дни на гости на състудентката на Марта - Дарина Павлова в Дубай, а по време на престоя си там актьорът, когото сега гледаме като част от панелистите в "Маскираният певец", не пропусна да се наслади не само на забележителностите, но и на колоритно еротично шоу, в което светещи женски гърди приковаха вниманието му от раз.

Любимият мъж в живота на Марта Вачкова сам се похвали какво е правил, а повод за всичко това бе рождения му ден наскоро. През деня Марта и Владо обикаляли музеите и красотите в Дубай, а вечер разпускали в различни заведения. Така станали свидетели и на най-новата атракция в нощен Дубай - светеща еротика. Кръшни танцьорки със светещи диоди по тях, се оказали невероятна гледка за очите на актьора, който преди това се пусна и по специална надуваема пързалка от корабче, закотвено във водата, от което се виждат величествените небостъргачи.

Владо Пенев разкри как отслабва и предизвика фурор в мрежата ВИДЕО

Владо Пенев с бомбастична новина, която ще развълнува мнозина СНИМКА

"Това беше едно малко бягство. Качих се на камила, бях в пустинята. Беше изключително интересно. Незаслужено съм го пренебрегвал. Аз си мислех, че прилича по някакъв начин на Лас Вегас, който никак не харесвам", споделя Пенев след миналогодишното си пътешествие, пише "Монитор". Дубай пък е избор, който актьорът прави за втори път и по всичко изглежда, че ще има и още./show.blitz.bg