Владо Карамазов залитна по двойница на Анджелина Джоли (СНИМКИ)

Владо Карамазов залитна по двойница на Анджелина Джоли (СНИМКИ)

Владо Карамазов, за когото от години се шушука, че си пада по мъже, в последно време май е залитнал сериозно по представителка на нежния пол. И то каква!

Въпросната дама е изключително красива и интересна, но за негов лош късмет е омъжена. Тази подробност обаче, не била в състояние да озапти романтичните чувства на звездата, пише "Уикенд". Актьорът правел всичко възможно, за да привлече вниманието на красивата брюнетка със зелени очи и убийствена прилика с Анджелина Джоли.

Владо Карамазов пръсна хонорара от "Дяволското гърло" за...

Първоначално и двамата мислели, че хубавите разговори и спойката помежду им е плод единствено и само на приятелство. Приятелството обаче, преминало в любов.

Владо Карамазов върти любов с известен лекар

Според изданието звездата от "Дяволското гърло" и "Откраднат живот" бил сериозно увлечен по омъжената дама. А както знаем до този момент връзките с жени, които актьорът е имал, не са продължавали дълго, нито са успявали да го заинтригуват сериозно. 

Хубавицата, по която Карамазов хлътнал до уши, на външен вид била изключително женствена и нежна, но притежавала и доста качества, типични за мъжете – била много силна физически, смела и си падала по екстремните спортове. Всичко това определило нейната професия – водолаз.

Няма да повярвате как е изглеждал Владо Карамазов като тийнейджър! (СНИМКИ)

Както е известно пък, гмуркането от години е страст за Владо и той открил в зеленооката красавица съдбовна сродна душа, с която по цял ден можел да обсъжда особеностите на подводния свят и водолазната екипировка. И не само тях.

Освен това и двамата харесвали високите скорости и били пристрастени към своите мотоциклети, така че не им липсвали общи теми за разговор. 

Увлечението на актьора по подводничарката изпълнило близките му с надежда, че най-после ще се определи в любовта и дори може да се замисли за семейство и деца.

За съжаление, дамата, грабнала неговия интерес, от няколко години е омъжена. Затова поставяла ясна дистанция между себе си и Карамазов с обяснението, че са "само приятели".

Владо Карамазов шокира всички със срамно признание! (СНИМКА)

Говори се обаче, че напоследък тя прекарвала много повече време с актьора, отколкото със съпруга си. Дали ще се поддаде напълно на чара на звездата и ще изостави официалната си половинка, предстои да стане ясно./show.blitz.bg

Коментирай