Владо Карамазов нагъва кебапчета с лютеница насред пътя СНИМКА

Владо Карамазов нагъва кебапчета с лютеница насред пътя СНИМКА

Актьорът Владо Карамазов публикува интересна снимка в социалните мрежи, която даде повод на хейтърите да злобеят и да твърдят, че след като го изхвърлиха от "Сървайвър" е закъсал с парите. 

Вместо да се храни в изискани ресторанти, както голяма част от звездите обичат да демонстрират в социалните мрежи, Владо нагъва кебапчета с лютеница. 

Напоследък бившият водещ на "Сървайвър" се занимава сериозно с хобито си – фотографията. Актьорът обикаля градове и села, за да прави професионални пейзажни кадри. Той показа в социалната мрежа как е заситил глада си напът за Троян – с кебапчета в пластмасова чинийка.

 

„Всичко в снимката се вписва в български стил – облачета, пиринско, скара, разредена лютеница, пържени картофи, пластмаса и недоволна физиономия. Типичен местен източноевропеец!”, пошегува се известния артист.

Карамазов е участва в много конкурси за снимки, печелил е и награди. „Моите мечти в момента са да постигна нещо във фотографията. Искам да покажа хубавите страни на нашата държава. Искам да направя така, че България да се види от света по възможно най-хубавия начин, да покажа ценните хора, най-хубавите места. Участвам в много конкурси, за да ме забележат и засега се получава“, разказвал е Владо./show.blitz.bg

 

Коментирай

nana

nana 28.03.2023 14:14

Vlado e N 1 !

Като нещеш

Като нещеш 28.03.2023 14:26

пластмаса дръж ги в ръце или си носи персонално канче и манерка бе Владо и внимавай ,че си ми любимец :))) НОМЕР ЕДНО !!! № 1

Съдията Дред

Съдията Дред 28.03.2023 14:27

То пък да пълниш гушата на някой шеф ТъПанчев за "фюжън" порция , дето едвам се вижда в средата на чиния си е голяма тежкария, нали ?

Койчо

Койчо 28.03.2023 14:29

Статия писана от рожба на маймуна и неандертал, дееба ваща майка лайняни драскачи в устичките

roslana59

roslana59 28.03.2023 14:44

Голяма работа.Хапва си това ,което му харесва и се предлага на всеки ъгъл.Достатъчно е талантлив и трябва да се радва,че не е попаднал в поредното тъпо реалити.Това ,което Господ му е дал,всички злобари и завистници не могат да му го отнемат.

kravar

kravar 28.03.2023 17:16

tova 4e qde kebap4eta ne zna4i 4e e zakazal MRASNI DIARII !