logo

Вижте в какво се превърна детето на Биляна Йотовска! Неузнаваема е! (СНИМКА)

Вижте в какво се превърна детето на Биляна Йотовска! Неузнаваема е! (СНИМКА)

Доскоро Биляна Йотовска и семейството й се препичаха на топли и екзотични места из света, откъдето системно пускаха атрактивни фотоси. В последните няколко дни обаче, плажната обстановка е заменена с планинска и както изглежда двете крайности са еднакво любими на звездната фамилия.

Биляна и мъжът й Митко Димитров се качиха на хижа „Алеко”, за да покарат малко ски на чист въздух, но останаха много приятно изненадани от уменията на дъщеря си Никол. Качена на ски тя успя за нула време да плени околните. Близки до семейството дори издават, че след скорошния голям успех на българския скиор Алберт Попов, желанието на малката Никол да се усъвършенства в ските, рязко се покачило.

От кратко видео, което Биляна качи в социалните мрежи, пък си личи отдадеността на дъщеричката й в ски слаломите. Майка и дъщеря дори се пуснаха по стръмна писта, седнали в една пластмасова шейна.

Изглежда и в родната планинска обстановка Йотовска се чувства в пълен комфорт, подобно на световните екзотични дестинации, щом дори и дъщеричката й се преобрази пред очите.

"Ооо, не мога да позная това момиченце. Направо е неузнаваемо”, веднага реагираха потребители в социалните мрежи. А на снимките малката Никол се е превърнала в модерно оборудван скиор, готов да щурмува пистите./show.blitz.bg

Коментирай

fтъ

fтъ 14.02.2019 16:30

тая е една тъпа нарцистична кокошка

Кой се интересува от вас

Кой се интересува от вас 14.02.2019 16:35

Аман от подобни и семействата им.С нищо неизвестни за света. Отишли на море и хоп рекламка, отишли на планина, все едно са ходили на Марс или са спасили света от нещо си.

Онзи

Онзи 14.02.2019 18:10

KBu CA TuA?

dupak

dupak 14.02.2019 20:47

E в какво се е превърнало детето на тоя траверс? Ми то е маскирано с очила, ски екип.

Елена

Елена 17.02.2019 21:26

Много злоба ей.Сто процента искате да сте кото тях.Ама котката като неможе да хване рибата вика, че е миризлива.