Вижте Цветелина Грахич чисто гола в бяната СНИМКА 18 +

Вижте Цветелина Грахич чисто гола в бяната СНИМКА 18 +

Бившата вокалистка на Слави Трифонов - Цветелина Грахич, реши да потуши нестихващите коментари за края на "Шоуто на Слави". За тази цел тя прикова вниманието към себе си по много интересен начин.

Татуираната певица публикува чисто гола снимка от банята, но реши все пак да цензурира задните си части. Грахич често публикува по-разголени фотоси,под претекст, че снима многобройните си татуси.

Цветелина Грахич мизерства! Затънала е до гуша в заеми!

През 2011 година босненката се явява на кастинг в риалити шоуто "Гласът на България" с песента "I Turn To You". Тя преминава на втория етап и е избрана от Мариана Попова — нейният "треньор" и става част от нейния отбор. На втория етап "Вокалните двубои" тя отпада, след като се състезава с Невена Колева, като заедно трябва да пеят песента "If I Ain`t Got You". Мариана Попова избира Невена Колева да продължи в третия етап на шоуто и Цветелина отпада.

Цветелина Грахич стана клонинг на Майкъл Джексън

Продуцентите на предаването –  "Седем-осми" и Слави Трифонов я канят да се присъедини в "Ку-ку бенд" и оттогава тя е вокал в групата. През 2017 година Цветелина Грахич напуска "Шоуто на Слави" и се отдава на солова кариера.

Уви, кариерата й не блести със завиден успех, а заради предателството си Слави никога не би я взел в новата телевизия, която стартира от 15 септември./show.blitz.bg

Коментирай

Биби

Биби 24.01.2022 1:24

Слави не е трябвало да я взема в "Ку- Ку бенд". Такива придошли от други държави са за предпочитане. Кой отива в друга държава да се явява на каквото и да е,отгоре на всичко съвсем младо момиче. Не сериозна работа, ето толкова години се мотае в чуждата държава.