Вижте с кого се плицика голата Катя Близнакова СНИМКА 18+

Вижте с кого се плицика голата Катя Близнакова СНИМКА 18+

Певицата Катя Близнакова напоследък публикува доста провокативни снимки на личния си профил във "Фейсбук". Явно е в някакъв емоционален момент, тъй като повечето фотоси и статуси стоят едва няколко часа, след което ги премахва. 

Изпълнителката на "Лиляно моме" качи снимка, на която се вижда, че е без горнище на бански и в прегръдките на явно скъпо за нея същество. Само дне след това кадърът бе изтрит от профила, явно премислила, че е прекалила с голотиите в социиалната мрежа. 

На снимката Катя е в прегръдките на делфин. Не става ясно кога и къде се е снимала с животинката. Предвид липсата на бръчки обаче може да заключим, че фотосът не е отскоро. Но пък профилът й прелива с нови снимки по бански от почивките през лятото. 

Катя Близнакова след катастрофата: Можеше да не съм между живите днес!

Катя е позната с непремислените си действия, за които после горчиво съжалява. Нейни приятели заявяват, че устата й много голяма и говори повече от необходимото. Засяга доста хора, след което се извинява. Наскоро в публичното пространство излезе с гневен статус срещу Георги Христов, който по-късно премахна и се опита да хвърли прах в очите на медиите./show.blitz.bg

 

Коментирай