logo

Вижте новия мъжки секссимвол от "Откраднат живот" без дрехи СНИМКИ 18+

Вижте новия мъжки секссимвол от "Откраднат живот" без дрехи СНИМКИ 18+

Още с появата си в сериала "Откраднат живот", актьорът Филип Буков спечели симпатиите на жените. Макар неговият герой - д-р Хаджихристев, да го играе леко гадняр, той се радва на значителен интерес. 

За кратко време той се превърна в новия сесксимвол на българското кино и бързо засенчи колегата си Наум Шопов по телосложение. Няма да повярвате как изглежда Филип Буков без дрехи. 

Сексимвол от "Откраднат живот" шашна с неудобни истини СНИМКИ

В един от епизодите на "Откраднат живот" сценаритите бяха отредили сцена, в която той сваля дрехите си и показва коремни плочки и завиден бицепс. А наш репортер изрови още негови снимки, на които позира гол и се превръща в мокър сън за много жени. 

Интересен факт за него е, че той е част от последния клас на легендарния Стефан Данаилов. Интересен е начинът, по който той получава покана да се снима в сериала на „Нова телевизия“.

На 24 декември 2019 г., само ден преди Коледа, Филип провежда обичайната си тренировка. Часът е едва 9.30 сутринта. Той вижда непознат номер и вдига, за да получи приятна изненада – получава покана да се снима в новия сезон на „Откраднат живот“. Само две седмици по-късно той вече е част от сериала и присъства на снимачната площадка.

Филип Буков е избран за роля, след като се явява на кастинг. Преди да кандидатства в НАТФИЗ, той завършва едно от най-престижните училища в София – Класическата гимназия. Така всъщност му е по-лесно с медицинските термни в сериала, понеже в НГДЕК е изучавал латински и старогръцки. Самият той признава, че от тези два езика знае отлично къде да поставя ударенията, когато става дума за медицинските термини в „Откраднат живот“./show.blitz.bg