Вижте Моника Валериева преди операциите  СНИМКИ

Вижте Моника Валериева преди операциите СНИМКИ

Ето я Моника Валериева, която преди броени дни стана жертва на обир такава, каквато майка й и баща й са я създали по природа. За 8 години тя е претърпяла невероятна трансформация. От грозно пате Моника Валериева успя да се превърне в разпознаваема и желана от богаташите елитна дама.
 

Името й се появи на страниците на жълтите издания през 2011 година, когато амбициозната дупничанка се захваща с издигането си в „светските среди“ и се явява на конкурса „Мис Плеймейт“, пише lifeonline.bg. Така и не успява да го спечели, но привлича вниманието към съществуването си. Следват поредица от скандали, като един от най-ярките е връзката й с Валери Божинов, докато той е обвързан с Николета. 

Люси Иларионов срина със земята обраната Моника Валерива

Моника Валериева в болница след обира!

Паралелно с това, тя се сприятелява с певицата Андреа и двете са на всяко парти похлупак, или както се казва у нас „на всяка манджа меродия“. Преди корекциите „Мона Бактериева“, както я наричат някои светски хейтъри. никак не прилича на красавица, не че сега е. Поредицата от набождания и нарязвания по лицето и гърдите я лустросват до толкова, че пробивната плеймейтка да може да се пъчи от всякакви светски издания, предавания, събития и т.н.

Ето откраднатите бижута на Моника Валериева СНИМКИ

Популярността й някак си расте и Моника успява да се превърне желан трофей за заможните колекционери на момичета от кориците. Следват все по чести пътувания до специфични точки от света - известни сборища на тузари, Монако, Милано, Дубай…Париж. Снимки от коридорите и креватите в скъпи хотели. Луксозни автомобили, подаръци за стотици хиляди. Нека обаче си припомним как изглежда Моника Валериева преди намесата на хирурзите, така както е дошла от Дупница в София./show.blitz.bg

Коментирай