Вижте кои родни звезди изпратиха децата си на училище СНИМКИ

Вижте кои родни звезди изпратиха децата си на училище СНИМКИ

Първият учебен ден е специален не само за учениците, но и за техните родители. Това вълнение изпитаха и голяма част от родните знаменитости, които имат зад гърба си подрастващо поколение. 

Много от тях изпитаха това удоволствие за първи път. Заедно с децата си прекрачиха училищния праг и си пожелаха да е една спокойна година, изпълнена с много знания.

Актьорът Ивайло Захариев изпрати своя първокласник Филип с много настроение и усмивка на лице. "С фразата на Бъгс Бъни "Кво ста'а, шефе" влиза в училище моя първолак", написа актьорът от "Под прикритие" към кадър, на който позира в двора на учебното заведение в компанията на двамата си сина. Вторият Дамян ще бъде първокласник догодина. По случай първия учебен ден той се събра с майката на децата Миряна, която изостави преди година заради друга жена. 

Дъщеричката на Жени и Ваня Джаферович Леа се върна в класната стая. l8-годишното момиченце е вече във втори клас, а таткото сподели трогателен и доста дълъг пост в социалната мрежа. "На снимката виждате две поколения Джаферовичи, баща и дъщеря. Единия от тях, днес започва втори клас, а другият никога не е имал такава възможност. През 92 година, гражданска война в бивша Югославия стъписва всичките деца и родители, преустановявайки работата на училищата.

Син първокласник изпрати и актьорът и депутат от ГЕРБ Евгени Будинов, когото сега гледаме в „Откраднат живот”. Той и съпругата му Мариела заведоха момченцето си Александър до 143-о ОУ “Георги Бенковски”."Първокласник! Успешна учебна година на всички започващи ученици", написа Кали и сподели снимка с най-малкия си син Александър. Певицата изпита това чувство за трети път, тъй като има две по-големи момчета. Не става ясно дали таткото на момчето - Влади, е присъствал на първия учебен ден на сина си или не са могли да преглътнат враждата с Кали. 

Теди Велинова и д-р Ангел Енчев също заровиха томахавките и отидоха заедно на първия учебен ден на децата. "На добър час скъпи мои деца, бъдете щастливи", написа пластичният хирург и цялото семейство се снима за спомен. 

Фолкпевицата Тони Дачева също показа порасналата си дъщеря Виктория, която осинови преди няколко години. Певицата я отглежда сама, но прави всичко възможно да й подсигури хубаво бъдеще./ show.blitz.bg

 

Коментирай