Вижте какво прави Ники Илиев в пълна изолация СНИМКА

Вижте какво прави Ники Илиев в пълна изолация СНИМКА

От две седмици актьорът Ники Илиев е в пълна изолация от света. Всички очакваха от него, че ще използва това време за създаването на сценарии за следващ филм, но той не го направи. 

Вместо това издаде с каква дейсност се занимава. Изолацията и стоенето вкъщи пробудили в него неистово желание да се освободи от неща, които през годините е трупал. 

Ники Илиев и Саня Борисова с неочакван обрат в отношенията си СНИМКА

Ники решил да разчисти гардероба си, в който от години прибавя различни парцали. Голяма част от тях не е обличал от дълго време. Отлагал този момент с изхвърлянето, защото му било жал. 

Наскоро научил за една нова инициатива на известна верига магазини за дрехи втора употреба - "Дрехите не са боклук", която помага на Фондация "Една от 8" и на жените с рак на гърдата в България. "А моят призив – не изхвърляйте ненужните дрехи, обувки и всякакъв текстил! Запазете ги, а когато можем да излизаме спокойно, ги занесете в пунктовете в най-близката до вас Мания", пише Ники. 

Той публикува и снимка, на която се виждат две купчини с ненужни дрешки, които ще отидат за една добра кауза. А Ники ще освободи пространство в гардероба си и след изолацията спокойно ще може да отиде на пазар, за да се обзаведе с нови колекции./show.blitz.bg

Коментирай