logo

Вижте какво направи Алекс Раева, след като роди! СНИМКА

Вижте какво направи Алекс Раева, след като роди! СНИМКА

Алекс Раева вече е щастлива и горда майка, но това, което направи малко, след като роди, ще ви изуми. Тв водещата успя да изненада дори и най-верните си последователи в мрежата.

Откакто гушка малката си рожда Алекс съвсем се е дистанцирала от светските среди. Вече не я виждаме по събития и сякаш е скъсала окончалетло с шоубизнеса. Дали обаче е така наистина...

Алекс Раева пръсна 30 бона, за да стане майка!

Наскоро Раева качи интересно селфи, което напълно опроверга тази мисъл. Нещо повече - на фотоса брюнетката сияе от щастие и като нищо скоро да ни изненада с някоя новина, свързана и с професионалния си живот.

Ето го бебето на Алекс Раева СНИМКА

На снимката певицата позира заедно с Рафи Бохосян и Зарко Сарафян.

Припомняме, че преди три години Алекс и Рафи водеха заедно предаването "Bake Off: най-сладкото състезание", а Зарко бе един от участниците. Тримата се засекли случайно по улиците на София, докато Алекс разхождала бебето Лия, и решили да запечатат момента с едно селфи.

Алекс Раева показа за сефте наедряло коремче СНИМКА

Видно е, че родителството влияе много положително на Алекс Раева, която бързо е успяла и да възстанови. А сега по всичко изглежда е готова да приема и покани, свързани с една от най-големите й страсти - телевизията./show.blitz.bg

 

Коментирай