Веси Бонева шокира с огромен корем и голи гърди СНИМКИ 18 +

Веси Бонева шокира с огромен корем и голи гърди СНИМКИ 18 +

Певицата Веси Бонева е в очакване на своето първо дете. Щастливото събитие трябва да се случи всеки момент, а бъдещата майка кара доста спокойна бременност. 

Бонева шокира последователите си с огромния корем, под който се крие нейният наследник. "Появиха се подозрения, че в утробата й растат близнаци, предвид огромния корем, с който я виждаме. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vessy Boneva (@vessyboneva) on

"Обичам го още преди да се е родило, още от вечността, и изпълнена с любов, очакване, нетърпение, страх, в плен на бушуващата буря от страсти в тялото ми броя секундите, миговете, минутите до нашата среща. Срещата закодирана в битието на съдбата ми. Целият ми живот до сега сякаш е бил подготовка за срещата с моето неродено все още дете. В този момент усещам, че няма нищо по-важно, по-ценно и истинско от чудото, което ще ми се случи - “ чудото на моя живот”- да докосна малкото беззащитно същество сгушило се в мен", пише Веси под снимките с корема, на които е и без горнище на банския. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vessy Boneva (@vessyboneva) on

Почти цяло лято тя изкара край морския бряг. От там засне доста провокативни снимки за спомен. Татко на бебето е Явор Велчев – Яви, който също е музикант. При такива родители няма как и бебето да не е музикално, шегува се самата певица./show.blitz.bg