logo

Веселин Маринов си присажда коса в Турция

Веселин Маринов си присажда коса в Турция

Веселин Маринов никога не е крил, че е от суетните мъже. Въпреки че в неговия случай суетата е еквивалентна на добро поддържане, не толкова на дрешки последен писък на модата.

След скорошната раздяла с приятелката си Веселина певецът започнал изведнъж да оплешивява, но без да чака стреса да продължи да му се отразява пагубно, той се е заел с бързо решаване на проблема. Съвсем скоро любимецът на поколения българи смята да се подложи на процедура за присаждане на коса в съседна Турция, издават негови добри познати.

Наскоро любимецът на поколения българи се подложил и на операция на гласните връзки, за която вече ви информирахме. Освен това Маринов е започнал и строга диета, за да възвърне предишната си атлетична фигура. "Напоследък съм понапълнял и не харесвам това, което виждам в огледалото", споделя певецът, който гледа всяка сутрин да прави интензивни упражнения за раздвижване в рамките на само половин час.

След това отива на работа с чувство за добре изпълнен дълг. Разбира се, както знаем, суетата преследва всички хора, не само по-популярните сред тях. И на практика тя не е нищо повече от моментно чувство за перфектна визия или поведение./show.blitz.bg

Коментирай

Изумление

Изумление 13.02.2019 11:40

Такава уникална тъпотия!!! Многоуважаеми дами и господа от БЛИЦ, надминахте себе си!!!

Цв. Цв.

Цв. Цв. 14.02.2019 11:32

Кога този идиот ще спре да пее?