logo

Венета Райкова се спасява по чудо след неописуем кошмар... СНИМКИ

Венета Райкова се спасява по чудо след неописуем кошмар... СНИМКИ

Откакто прописа книги, Венета Райкова става все по-откровена и за личния си живот, който и без това от години е на показ. Тв водещата наскоро сподели за страхотен здравословен проблем, от който едва се е измъкнала.

Оказа се, че в последните 30 години блондинката ежедневно страдала от изключително силно главоболие, което не успявала да пребори с никакви лекарства, пише "Уикенд".

Завист тресе Венета Райкова! Нанася нов смъртоносен удар!

Лекарите така и не могли да установят категоричната диагноза, въпреки, че няколко пъти се подлагала на ядрено-магнитен резонанс и различни изследвания.

Спипаха Венета Райкова в нагла лъжа!

Това, което успяло да я спаси от мъките, е известен иглотерапевт, който й приложил уникален метод, с помощта на който Венета направо се преродила. Болката й изчезнала мигновено и тя не могла да се нарадва на лекотата си.

"Искам отново да изразя благодарността си към д-р Стивън Нинов и да му пожелая да е жив и здрав, както съм  и аз благодарение на него! Често отивам в клиниката в "насипно" състояние и си тръгвам след минути без болки!", призна Райкова пред изданието. И добавя още:

Венета Райкова проговори за богат и красив турски любовник, но...

"30 години страдах от много силно и нетърпимо главоболие, два пъти са ми правили ЯМГ и не са откривали причината.

Точно за две минути той успя да ме излекува и дори без хапчета, мазила или някаква рехабилитация.

Този лекар успя да премахне и болките в кръста, в гърба и куп други мои оплаквания, Методът, по който работи, е уникален. Той е чудодеец"./show.blitz.bg

Коментирай