Венелин Петков във война с Николета Маданска заради децата СНИМКИ

Венелин Петков във война с Николета Маданска заради децата СНИМКИ

Венелин Петков е във война с вече бившата си жена Николета Маданска, а това, което се случва между тях в момента, е повече от грозно и със сигурност ще изненада мнозина.

Няколко месеца след раздялата на двойката на дневен ред е дошла темата с попечителството над децата и грижата за тях. Според запознати, бившият шеф на новините в bTV изобщо не бил доволен от начина, по който майката на неговите двама синове ги поставя под светлините на прожекторите още от бебета. За това става ясно от негова скорошна публикация в социалните мрежи, насочена срещу използването на децата като инструмент за трупане на рейтинг от майки-инфлуенсърки.

Ето къде е Николета Маданска след раздялата с Венелин Петков СНИМКИ

Телевизионерът не посочва точно кои майки има предвид, но се смята, че публикацията му е насочена именно към неговата собствена бивша жена, която не спира да споделя в социалните мрежи подробности около начина, по който отглежда децата си, придружени с техни снимки, пък макар и в гръб, пише "Уикенд".

Факт е, че откакто роди, Николета Маданска събира много фенове в социалните мрежи, без да прави каквото и да е, освен да показва приятни моменти, прекарани най- често с двамата ѝ синове Йоан и Михаил. Единият скоро става на две годинки, а другият ще празнува първи рожден ден малко след Коледа. Маданска вече гони 20 000 последователи в Инстаграм.

Ето я Николета Маданска по бански СНИМКИ 18+

"Относно публикуването на снимки и други лични данни на деца... Статията по-долу е пример за това какво може да причините на детето си, докато го раздавате „инфлуенсър” с техните снимки. Децата са личности и е тяхно право и наше задължение да се съобразяваме с това. Живеем в цивилизована държава, където правата на личността ca гарантирани", гласи поста на Петков, който публикува и статия, свързана с влиянието върху децата, което оказва публикуването на техни снимки.

Той посочва и текстове от закони, свързани с правата на децата. Единият е член 32 от Конституцията, който обявява личния живот на хората за неприкосновен, а снимането на хора без съгласието им за незаконно. Вторият текст е член 11а от Закона за защита на детето, според който данни за дете не могат да се разгласяват без съгласието на родителите му.

Бивши колеги на Петков коментират, че публикацията му е насочена директно срещу неговата бивша половинка Николета. Докато все още бяха заедно, той не се дразнеше от снимките на момчетата, които майката публикуваше. Сега обаче бил бесен, като вижда как спортната журналистка демонстрира щастие с децата, които вече живеят с баба си и дядо си вместо с баща си.

Твърди се, че цитирането на текстове от закона, свързани с нарушаването на правата на децата, може да е намек, че Венелин обмисля да оспори попечителството на майката над тях. Шансовете да докаже, че Николета е лоша майка, разбира се, са нищожни. Досега тя никога не е показвала лицата на момчетата. Всички снимки, които публикува, са в гръб.

Венелин Петков изригна грозно след уволнението от bTV!

По всичко изглежда, че Маданска е чудесна майка и няма шансове да бъде лишена от попечителство. Това, което буди недоумение, е какво трябва да е направил Венелин, за да я накара да си събере багажа и да го напусне с две малки деца на ръце, едното от които бебе.

Това е поредната провалена връзка на Венелин Петков, който заради тежкия си характер преди години се раздели и с екранната си партньорка Гена Трайкова, с която въртя любов в продължение на няколко години./show.blitz.bg

Коментирай

Биби

Биби 20.11.2022 18:03

Не стига, че му роди две деца за кратко време, така щеше да остане без деца, вече почти на 50.Коя щеше да се навие да ражда деца на някакъв дъртак. Вместо да я носи на ръце, че благодарение на нея ще има наследници, а и 12г.по-млада.

Sister007

Sister007 20.11.2022 18:12

Противен тип

Здравия Чук

Здравия Чук 20.11.2022 19:04

Дедо е свалял глави на Старозагорската интелигенция, чичака е недоволен от демократично поведение на бившата. С мама ще я пръсне от дела, нали е първа дама на районния съд в Социалистическа Стара Загора. Само един адвокат може да им пръсне панаира на тия тъпаци....

Нахалник, тя е прекрасна жена

Нахалник, тя е прекрасна жена 21.11.2022 1:03

Неприятен човек е Тя е толкова слънчева и отдадена на децата, гледаше и тоя смотанак

румборак

румборак 21.11.2022 8:27

Нищо особено. Венелин да не си губи времето с тая, а да го подаде жавустен на следващото неориентирано тиняче.

Пепи

Пепи 21.11.2022 13:23

На Петков ще му се върне тъпкано. Под добрата му физиономия се крие лош човек.

Ори

Ори 21.11.2022 13:25

Николета бъди щастлива с тези хубави деца. Петков ще си остане вълк единак.