Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2, а причината е шокираща

Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2, а причината е шокираща

Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново.

Паралелно с това се появиха зрители, които съсипаха с критики подновения сериал по Нова телевизия. И причината не са кървавите сцени на насилие, които са твърде шокиращи като за българска продукция.

„Есента на демона“ беше подложен на унищожителни критики от жителите на старата столица, както и на многобройните студенти, познаващи на пръсти търновските улици. Според тях в преследването, в което са въвлечени двамата герои, няма никаква логика, пише vihrogon.bg. 

Трябва да се отбележи, че още в първата серия авторите отбелязват една важна подробност за посоките в старата българска столица. А тя е, че те са три – нагоре, надолу и по стъпалата. Дори този цитат на местните традиции не спасява от критики „Есента на демона“.

Въпреки протестите на търновци сериалът получи огромно одобрение сред зрителите. В социалните мрежи валят суперлативи за актьорите, особено на Теодора Духовникова.

Зрителите са доволни да видят и още обичани звезди, като Мариан Вълев, Димо Алексиев и Ирмена Чичикова.

Много високи  оценки получават и изпълненията на Николай Николаев и на Христина Апостолова./show.blitz.bg

 

 

 

 

Коментирай