Вдовицата на Шарлопов прибра над половин милион евро от... СНИМКИ

Вдовицата на Шарлопов прибра над половин милион евро от... СНИМКИ

Бояна Шарлопова, вдовицата на бизнесмена с бургаски корени Стефан Шарлопов, е продала огромната им къща във Владая. Палатът на два етажа с няколко спални, огромен дувар и разкошна гледка към Витоша, е изтъргуван за повече от половин милион евро.

Красивата блондинка се е разделила с имота, тъй като всичко в него е свързано с друг живот, който няма как да се върне. Тя дълго търсила купувач, но точно след пандемията се появил мастит бизнесмен, който харесал къщата и решил да я купи.

Бояна Шарлопова заприлича на загоряла тийнейджърка СНИМКА 18+

Сега вдовицата живее с децата си в друго жилище, което е в елитен столичен квартал, а лятото семейството прекарвало в къщата си в затворения комплекс Созополис, пише "Галерия".

Дъщерята на Шарлопов спря дъха на бала си СНИМКИ

Това е един от най-спокойните и поддържани комплекси по Южното Черноморие, където живеят постоянно и много бургазлии. „Имам апартамент в центъра на Бургас, но предпочитам да живея тук. Охранява се, поддържа си, дори не си заключвам колата“, разказва един от постоянните обитатели.

Таксата за поддържа обаче не е ниска, около 3 хиляди лева годишно, и живеещите настоявали пред Шарлопова да намали цените на непродадените жилища, за да намери по-бързо купувачи и така да се разпределят разходите на повече семейства.

Бояна Шарлопова нагорещи до червено мрежата с тази СНИМКА 18+

От сайта на комплекса се вижда, че в момента се продават 15 апартамента, основно двустайни и тристайни, напълно обзаведени, а цената е 1450 евро на кв.м. с ДДС. Някои от тях могат да се отдават и под наем през лятото, тъй като има интерес, но това не среща особено одобрение от постоянните жители, които не иска да допускат случайни хора./show.blitz.bg

Коментирай

ВЕСЕЛАТА ВДОВИЦА...

ВЕСЕЛАТА ВДОВИЦА... 08.10.2020 13:36

РАЗПАРЧЕТОСВА И ПРОДАВА КОЕТО ШАРЛОПОВ ГРАДИ ЦЯЛ ЖИВОТ! СОЗОПОЛИС ОТ ГОДИНА НЕ Е ТОВА, КОЕТО БЕШЕ.

xxl

xxl 08.10.2020 13:58

Едно и също...

Реалности

Реалности 08.10.2020 16:59

Това е положението, дядо попе...