Вдовицата на Георги Илиев броила 4 милиона евро за тузарска къща в Испания

Вдовицата на Георги Илиев броила 4 милиона евро за тузарска къща в Испания

Мая Илиева, вдовица на застреляния през 2005 г. бос на групировката ВИС-2 Георги Илиев, е собственичка на впечатляващо имение в Барселона.  

Преди няколко години вдовицата на Главния е броила 4 милиона евро за тузарски имот в столицата на Каталуния и оттогава често предприема дълги пътувания до Испания, пише „Уикенд“. 

Къщата на вдовицата на Георги Илиев в Барселона е разположена в един от най-баровските квартали – в района Сантс Монтжуик, в близост до олимпийското селище, построено за лятната олимпиада в Барселона през 1992 г. Запознати разкриват, че през есента на 2014 г. Мая Илиева става собственичка на престижна къща в баровския квартал „Монтжуик”, която й е продадена от украински милионер, който е бил в управата на испанския футболен клуб „Алавес”. 

„Мая купи имението заради децата си, които учат в Барселона. Тя отскача почти всяка седмица до Испания, но не се е установила за постоянно на Иберийския полуостров, тъй като бизнесът и приятелите й са в България”, разкриват близки до вдовицата на Георги Илиев. 

Година преди босът на мафиотската групировка ВИС-2 да бъде застрелян от снайперист, той и съпругата му Мая осиновиха две момиченца – Андреа и Криста, които сега са в тийнейджърска възраст. Малко след смъртта на Георги Илиев, овдовялата Мая осинови и момче, което кръсти на убития си съпруг. Днес и трите деца учат в частно училище – пансион в Барселона. Казват, че наследниците на Мая Илиева говорят по-добре испански и английски, отколкото български език./show.blitz.bg

Коментирай

Hhh

Hhh 23.08.2022 23:08

Надута гайда лесно се свири, само мърдаш пръстите!