Васко Кеца си призна за тежки болести, едната вече е в последната степен

Васко Кеца си призна за тежки болести, едната вече е в последната степен

Васил Найденов не спести какво е здравословното му състояние, особено в пандемичната обстановка, в която се намираме в последните две години насам.

Признанията легендата на родната популярна музика направи в ефира на Нова телевизия, където сподели и за отдавнашните си неволи с "Топлофикация".

Васил Найденов разкри дълго пазена тайна, оказа се, че не е... СНИМКА

"Платих си на "Топлофикация", които ме изненадаха с интересна и бих казал голяма сума. Обясниха ми, че и да не са прави, ще трябва да платя и го направих. Дадох им парите. При мен не е толкова страшно, защото работя и мога да си плащам в такива случаи, но какво да правят хората, които разчитат само на пенсията си? Ако пък нямат деца и няма кой да помага, положението е безизходно", заяви Найденов пред Лора Крумова.

Засега изпълнителят на "Телефонна любов" се е отказал от съдебен иск срещу "Топлофикация", защото изчаква изравнителните сметки. Но вероятно и това се е отразило на здравословното му състояние, което в последните години не е съвсем изрядно.

"От 20-годишен съм с хроничен колит и гастрит. Аерофагия имам също последна степен. Имам и проблеми със сърцето - извън ритъм съм отдавна, но още съм жив и ме държи емоцията, публиката също ми е голям поддръжник", сподели Васко Кеца. И добавя:

Става страшно! Васил Найденов се изправя срещу Лили Иванова СНИМКА

"Не съм спирал да работя. Това ме и зарежда, и ми дава някаква сигурност. Колкото до новото правителство, ми харесва това, че са млади хора, няма да им бъде никак лесно, но дано нещата в България да стават от добри по-добри".

"Не бих станал жури в риалити формати, няколко пъти са ме канили, но все отказвам. Не мога да се ангажирам, тъй като много работя и нямам време. Предаванията продължават по 2-3 месеца и ако приема да съм жури, как ще комбинирам основните си ангажименти с участието в тези формати? Направо е невъзможно, а аз съм отговорен човек.

Дори да бях по-млад, пак не бих се съгласил. Не мога да си представя, че ще пея до посред нощ, а на другия ден ще отида недоспал в студио, това е отговорност".

71-годишният изпълнител е категоричен, че ще се ваксинира, ако трябва и четвърти път, само и само да се спаси от тази напаст коронавирус.

Единственото, на което се дразни легендата на българската естрада, е фактът, че не навсякъде се контролира положението със зелените сертификати.

"На няколко места ги питам защо не ме проверяват, а те - "Знаем, че сте изряден", но чувам, че не навсякъде е така. Не може да живеем сред толкова хора, на които да не им пука за другите", възмущава се маестрото.

Васко Кеца прибра три пенсии накуп

Колкото до прословутия ремонт на апартамента му, който вече продължава с години, Васил Найденов не смята, че ще го приключи и тази година.

"Колебая се дали изобщо да го приключвам, защото после пък ще ми е скучно и няма да има какво да правя. Така съм възпитан, че все нещо трябва да върша, да легна да спя - не става, не мога", смее се голямата звезда на българската естрада./show.blitz.bg

Коментирай

Доктор Ох, боли

Доктор Ох, боли 12.01.2022 10:49

Ех, аман от пе.дали! Ама и жадни за популярност, независимо какво пишат за тях, важното е да са "в джаза"

MOLI

MOLI 12.01.2022 13:03

АМАН ОТ ЗАВИСТНИЦИ!!!НЕЗАВИСИМО ОТ ТЯХ,ВАСКО Е НЕНАДМИНАТ.АЗ МУ ДЪЛЖА ЕДНА ЛИЧНА БЛАГОДАРНОСТ.ПРЕДИ ГОДИНИ СЪБУДИ МОЕТО ЛЮБОПИТСТВО ПО ОТНОШЕНИЕ НА КУРОРТА КЕМЕР В ТУРЦИЯ.И ОТ ТОГАВА ТОВА Е НАШЕТО ЛЮБИМО МЯСТО ЗА ПОЧИВКА.ВАСКО ,БЛАГОДАРЯ!!!!!

Шибек

Шибек 12.01.2022 17:58

Васко Кеца може да е всякакъв, но е и голям певец, респект.

Ивчо

Ивчо 13.01.2022 0:30

Уникален певец на няколко поколения.Кой е по-голям от него - Лили Иванова? Тя е жена, а той -мъж

Ердо

Ердо 13.01.2022 8:17

Браво на Кеца!

111

111 13.01.2022 8:56

Васко и Лили форевер!

Уааа

Уааа 13.01.2022 9:59

Тук някакви нещастници хейтят...... Браво Васко, ти си номер 1.....

Ррррррр

Ррррррр 13.01.2022 11:51

Ей дОКТОР оХ бОЛИ толкова си жалко същество,та не заслужава да те коментирам.Васко респект,номер едно си!!!