Ваня Цветкова се страхува от грозотата и напълняването! Мисли за корекции

Ваня Цветкова се страхува от грозотата и напълняването! Мисли за корекции

Актрисата Ваня Цветкова е силно притеснена за своя външен вид и стареенето, което не подминава никого. Чаровната звезда от "Седем часа разлика" сподели с почитателите си кои са най-големите й страхове и на какви корекции за външния си вид залага. 

Ваня, която от години живее в Америка, разкри и на какво е успяла да научи сина си, с което много се гордее. 

„От нищо не ме е страх. Може би най-вече от грозотата и това да не напълнея. Винаги съм била злояда. Научих и сина си да не яде боклуци, с това пък се гордея", разкри тя.  "Знам, че трябва да си направя различни корекции, но предпочитам засега да се спра само на тези, които са без игли",  допълва Ваня. 

"Обичам много красотата и не искам да остарявам. Нали знаете, че жените стават сутрин и започват да се гледат в увеличително стъкло. И аз имам такова. Красотата е чудесна, но едно е ясно- тя не е само отвън. Това е шаблон, но толкова важен. Имах една колежка в казиното, в което работех в САЩ. Беше корейка, толкова грозна, обаче вътрешно такава светлина имаше това момиче, че просто спираш да виждаш. Когато я опознах и видях какво нежно същество е, започна да ми се вижда хубава. Вероятно и с мъжете е така“ смее се Цветкова./show.blitz.bg

Коментирай

Маша

Маша 14.09.2021 14:58

Много rude изказване за корейката. Не ставаш по- красива от това изявление.

Имигрант

Имигрант 14.09.2021 15:23

Каквото и да правиш един ден ще остарееш!Приеми го!

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 14.09.2021 16:12

Тя вече е остаряла...но все още става за кака МИЛФК-а.