logo

Валентин Кулагин: Не всеки, който ходи в Дубай е проститутка

Валентин Кулагин: Не всеки, който ходи в Дубай е проститутка

Гримьорът Валентин Кулагин се пали от непрекъснатото гастролиране на името му в медиите. Устатият Кулагин е от няколко месеца в Дубай, а това породи множество спекулации и даде повод на някои журналисти да развихрят фантазията си с различни сюжети. 

Това, на което се ядосва най-много Кулагин са приказките, че ще зареже записалите се при него абитуриентки за грим, тъй като нямал намерение да се връща в България. Тези слухове изкараха Валльо инвън кожата му и реши да внесе яснота по темата. 

"Изглежда трябва да дам публично обяснение относно решенията, които вземам в живота си и най-вече - пътуванията ми. Сайтовете продължават да пишат глупости, с които всяват смут сред клиентките ми в България и най-вече абитуриентките ми, които с трепет очакват срещата ни. Среща, която искам да поясня, че 100% ще се състои. Психиката им не е толкова стабилна, колкото на изстрадал журналист, който бачка за една баничка с боза на ден, така че драги драскачи - пийте си бозата и пишете за чалга певиците и плеймейтки, които ви плащат по 400 лв.", беснее бившият брадър. 

Той обяснява, че от четири години прекарва зимните месеци в Дубай. "Това че не пусках снимки до този момент и считам за излишно като цяло да демонстрирам и дразня с по-висок стандарт на живот, не означава, че сега откривам нови хоризонти. Посещавам този град, откакто нямаше жени таксиметрови шофьори и не можеше да се провеждат дори интернет разговори", споделя той. 

"Живея и Работя тук, всяка година, като тази година точно работя най-малко, защото напуснах салона, в който работя и вече съм фрилансър. А и мога да си позволя да работя, когато си пожелая. Имам и други финансови потоци. Никога не съм бил гримьор, за да се изхранвам. А защото не мога да живея без идеята да правя света по-красив и да карам жените да се чувстват още по-добре в него. Това е и огромната разлика между мен и останалите гримьори. Аз обичам това което правя, не го правя рутинно и по задължение", допълва той.

Кулагин е категоричен, че не всеки, който ходи в Дубай е проститутка. "Не всеки, който ходи в Дубай е проститутка. Нищо, че вие само такива познавате и такова ви е обкръжението в България. Някои от нас си имат и професия, и талант, и те са високо оценени не само в Дубай, а и навсякъде по света. Мога да живея и работя, в който си поискам град в света. Само си буквам билет, джапанките в сака и тръгвам", категоричен е той./show.blitz.bg

Коментирай

€€€

€€€ 19.03.2019 0:14

руска курва!!!

Ха ха

Ха ха 19.03.2019 9:14

А като тръгва само с един билет и едни джапанки за цяла зима,дали под "билет" няма предвид задника си ?

Истината

Истината 19.03.2019 10:06

Не всеки, който ходи в Дубай е проститутка! Да, така е, но ти за съжаление си проститутка и то от ниска краса!

Eми

Eми 19.03.2019 18:48

Ох, колко сме велики... То бива финансови потоци...

Нони

Нони 19.03.2019 21:41

Този смешник е изтрещял от много "гримиране" - сигурно е евтин, кривокрачкото от хасковската махала.

milena

milena 19.03.2019 23:50

Ако не можеш да контролираш апетита си,а искаш да отслабнеш опитай това ! http://bit.ly/2GSDSm0

МАФИ

МАФИ 20.03.2019 8:11

Дебелосерко пак напомня за жалкото си съществуване на този свят.

Селянин

Селянин 20.03.2019 11:04

Валентин Кулагин: Не всеки, който ходи в Дубай е проститутка. Вярно! Факт номер 2. Където и да е Валентин Кулагин, той винаги е проститутка!

TWINGO

TWINGO 20.03.2019 18:45

Гатанка Мъжко име,женска визия. Що е то.На позналите,по една бира от мене.

Anko

Anko 23.04.2019 2:48

Я,жена с мустаци !