Ужас! COVID-19 дебне Рут Колева на хиляди километри от България

Ужас! COVID-19 дебне Рут Колева на хиляди километри от България

Въпреки че минаха два месеца от социалната изолация заради опасния коронавирус, все още има българи, блокирани в различни точки от света и с невъзможност да се приберат в родината си. Такава продължава да е реалността и за Рут Колева.

Джаз певицата е забутана в мексиканско селце и положението около нея става все по-напечено и напрегнато. И въпреки че тя от време на време се опитва да подава по-оптимистични реплики в социалните мрежи, несъмнено е доста притеснена от случващото се, още повече, че вече и там има заразени с кошмарната болест.

Шок! Блокираха Рут Колева на 10 000 км. от България СНИМКИ

Първият заболял е местен жител, регистриран преди няколко дни. Новината за разпространение на заразата обаче, настроила местните срещу чужденците и заплашват със саморазправа туристите.

Рут Колева попиля жестоко ЛиЛана! СНИМКИ

"Два месеца и пет дни в Мексико, а си мислех, че идвам тук за няколко дни. Луната огрява улицата пред къщата ми по един особено приказен начин. Малко като от филм на Фелини, но с нотка на магически реализъм, ала Габриел Гарсия Маркес. Преди няколко дни намериха първия заразен в covid-19 човек в селото и както се очакваше, това доведе до драстични промени в динамиката на живот в това малко общество.

Изненада! Ето кой е мъжът до Рут Колева СНИМКА

Затвориха магазините, забраниха карането на кайт сърф на плажа (което е много жалко, защото точно поднових уроците си и ми престоеше да се качвам на дъската във водата), наложиха строги мерки за носене на маски и дезинфекция и стана абсолютно невъзможно да излезеш навън, същевременно се появиха и разни стряскащи истории как в съседни села местните се опитали да запалят къщата на двойка възрастни чужденци, защото се прибрали скоро от САЩ (при това в собствената си къща). За щастие тук настроенията към чужденците все още варират по-скоро в позитивната палитра от емоции”, пишат Novini.bg.

А от по-нататъшния разказ на изпълнителката става ясно, че тя вярва, че ще бъде в мексиманското селце поне още три месеца. И въпреки ситуацията, тя вече се е сприятелила с няколко човека, продължава да твори активно и преоткрива красотите на екзотичното местенце./show.blitz.bg