Убийствено секси: Диляна Попова пристана на Орлин Горанов

Убийствено секси: Диляна Попова пристана на Орлин Горанов

Диляна Попова, за която наскоро стана ясно, че е новата водеща на първия сезон на "Островът на 100-те гривни", участва в новия клип на Орлин Горанов, където отново ще прикове погледите. 

Песента "Не казвай сбогом тази нощ“ е създадена и записана през 2016 година по покана на композитора Ивайло Терзиев, но сега стига до широката публика.

Александър Сано и Диляна Попова отлетяха за "Островът на 100-те гривни" СНИМКИ

Звученето на песента е нежно, вълнуващо, завладяващо, подчинено на характерния стил на пеене на Орлин Горанов. На това цялостно усещане и вдъхновение стъпва Джийсън Брад Люис, който е режисьор на видеото. За него той избира актрисата и модел Диляна Попова в ролята на Мечтанието."Исках Диляна да бъде мисъл. Мисълта за красивата жена, която срещаш на улицата и в която се влюбваш. След това да те преследва навсякъде във всичко, което правиш, да изпълва дните ти, да те усмихва, натъжава, вълнува. Диляна Попова е изключителен професионалист, за първи път работим заедно и съм запленен от възможностите ѝ“, разказва режисьорът.

Диляна Попова показа богатото си гадже от Коста Рика ВИДЕО

"Много е важно да усетя песента, да я почувствам своя. Да се свържа с текста, да си представям картини, докато я слушам и да ме кара да мечтая. Така беше и с тази, тя дойде при мен като топъл летен дъжд. Влюбих се в нея още от първото слушане. И какво по-хубаво от това да не си казваме сбогом“, коментира Орлин Горанов. 

"Не казвай сбогом тази нощ“ е част от предстоящия албум на Орлин Горанов, който се очаква да излезе тази година.

Певецът подготвя "50 години магия на сцената“ с турне в страната и концерт-спектакъл в зала 1 на НДК – на 19 ноември. Първото гостуване е в Пловдив – на 26 юни, следват Шумен – 28 юни, Велико Търново – 5 август, Плевен – 6 август, Стара Загора – 9 август и Варна – 6 октомври, припомня БТА.

Диляна Попова и Александър Сано ще са водещите на първия сезон на "Островът на 100-те гривни“ в България. Зрителите ще видят най-новата телевизионна двойка у нас през септември, когато bTV ще излъчи първото издание на световния приключенски феномен. Попова и Сано ще се впуснат в най-новото вълнуващо риалити заедно с 30 участници и ще бъдат до тях през цялото време, за да покажат най-интересните моменти по пътя им към голямата награда от 300 000 лева.

"Моята мечта е, ако мога да живея по няколко месеца в годината на подобно топло и готино място", каза Попова за екзотичната дестинация, където ще се снима предава./show.blitz.bg

Коментирай