Цеци Красимирова влуди феновете си с много лично признание

Цеци Красимирова влуди феновете си с много лично признание

Цеци Красимирова е на гребена на щастието и ако зависеше от нея, не би го крила от никого, въпреки че от години е доста суеверна по отношение на ситуациите в живота й, които добиват публичност. Това е и причината, поради която фаталната красавица рядко открехва завесата на личния си свят. Наскоро обаче успя определено да ни изненада, поднасяйки публично едно много лично признание, което буквално влуди феновете й.

Манекенката сподели на всеослушание кого обича най-много на този свят така: „Нещо много важно… Да обичаш себе си означава да поемаш отговорност за своя живот и да правиш избори, воден от любов към себе си!”

Под поста й в социалните мрежи, разбира се, заваляха потвърждения за правдивостта на думите й, изпитани във времето. Разбира се, Цеци използва момента да публикува и поредните си изкусителни кадри от Карибско море, където се намира в момента с годеника си. И да накара много мъже да помечтаят да са някъде наоколо. Но дори и да бяха, вероятността Цеци да им обърне внимание, е нищожна, предвид факта, че тя е лудо влюбена в приятеля си.

Неотдавна ви разкрихме, че топ моделът скоро ще се врече във вечна вярност на американския мултимилионер Майкъл Струмейтис, с когото се познават от близо десет години. И въпреки че за този период двамата са имали и раздели, решението да споделят живота си един с друг, изглежда окончателно.

„Това е може би един от най-неразбраните хора в България! Тя беше простреляна в главата! (при убийството в Амстердам на тогавашния й приятел Косьо Димитров – Самоковеца, б.а.), коментира преди време в интервю пред „ШОУ” Струмейтис, който неведнъж е признавал колко много обича красивата българка./show.blitz.bg

Коментирай

Тая неграмотна Ковра

Тая неграмотна Ковра 29.01.2019 11:58

НЯМА ФЕНОВЕ Плаща си за да пишат за нея ......натиска се на публиката ...ама никой не я ще ...

баи Ганю

баи Ганю 29.01.2019 13:26

тая па коя беше че чак и фенове имала -пача

Гост

Гост 29.01.2019 16:31

„Фенове“………ха,ха,..статии с безсмислено съдържание ,гръмки заглавия... Явно и журналистите,които ги пишат,не са много интелигентни...

Румен

Румен 30.01.2019 18:07

Абе тая при Самоковеца имаше полувин мозък,а след стрелбата вече го няма.А и тоя педофил до наща курва стигнал.

Какви фенове

Какви фенове 31.01.2019 1:43

На тая дърта брантия - то не беше ядене на пари от Гонзо,Косьо /как не я утрепаха/ , добрия Гошко,сульо и пульо . Не се наяде на курове и пари. Сега никой него помни боклука,но хоп дали на Крачуна малко мангизи и той ще пише,че парцала е девствен.

Кравара си е ...кравар

Кравара си е ...кравар 31.01.2019 4:11

Кравара страшни боти си барнал. Абе краварска му работа, пари за наем на самолетче има ама облеклото краварско