Цеци Красимирова вдига сватба с американски мултимилионер

Цеци Красимирова вдига сватба с американски мултимилионер

Красавицата го гледала след сложна операция, при която той без малко не губи живота си

Топмоделът Цеци Красимирова ще се врече във вечна вярност на американския мултимилионер Майкъл Струмейтис, издава близка до фаталната красавица. Всъщност двамата се познават от близо десет години – период, в който ту са се събирали, ту разделяли, но досега, когато вече окончателно взимат решение да прекарат остатъка от живота си заедно под покрива на красива къща в Барселона.

Роденият в Илинойс бизнесмен притежава най-голямата компания за производство на органични земеделски добавки в света. А когато говори за Цеци, винаги е с неприкрито възхищение.

„Това е може би един от най-неразбраните хора в България! Тя беше простреляна в главата! (при убийството в Амстердам на тогавашния й приятел Косьо Димитров – Самоковеца, б.а.).

Хората изобщо не осъзнават през какво е преминала!

Тя има невероятен късмет, че се е върнала отново към живота! Цеци има страхотно чувство за хумор, много нежна и мила жена е, и ако хората я опознаят, те ще се влюбят в нея, защото е прекрасен човек!”, бе споделил преди време пред народното издание Струмейтис.

Малцина знаят, че през 2011-та бизнесменът е опериран по спешност и едва не умрял на операционната маса. Тогава именно Цеци Красимирова е била неотлъчно до него, докато се възстанови.

„Заминах за Лос Анджелис, Калифорния, за да си направя пластична операция на носа, който бях счупил при игра на баскетбол и... да се подмладя малко... Мускулите започнали да ми се разпадат на операционната маса - целият протеин от мускулите изтичал в кръвта ми! За 24 часа съм изгубил 5 кг мускулна маса! Сърцето ми спряло! Това е много рядък случай, описан в медицината. Лекарите не били виждали такова нещо!.. Беше страшно! Останах 3 седмици в болницата. След това се върнах в Барселона и там продължих лечението си. Животът тотално ми се промени след тази операция!”, споделя той. И продължава:

„Тогава Цеци ме взе още от летището, закара ме вкъщи и започна да се грижи за мен! Аз умрях по време на операцията, тя беше почти умирала, когато са я простреляли! Цеци разбираше прекрасно през какво преминавам, защото тя беше преминала през същия ад. Много говорихме какво ни се е случило и на двамата. Тя ми помогна да се справя с нещо, с което тя вече се беше справила.”

 

Коментирай

Jonny

Jonny 13.12.2018 14:44

Чета и рева

Славчев

Славчев 13.12.2018 14:53

Ами добре. Кой каквото търсил намерил. Очите и са като на хищно змийче и все топлинните излъчвания на парите надушва. Да я жива и здрава, но от тази ме е страх. Питайте Косьо.

нек се чуем пак след година.

нек се чуем пак след година. 13.12.2018 15:59

Всички говорят така за нея. Много е услужлива но...скъпа.

ОСТАП

ОСТАП 13.12.2018 17:47

ГРОЗДЕТО,ГРОЗДЕТО Е ВИСОКО ПРИЯТЕЛИ.ЖЕНАТА СИ УРЕЖДА ЖИВОТА ВИЕ ЗА ЦЕНАТА ПИТАТЕ.АМИ ИМА ПЛАЩА-ДАЛ И ГОСПОД С ПЪЛНИ ШЕПИ.

Да ви светна

Да ви светна 13.12.2018 18:41

https://www.dailymail.co.uk/news/article-3218583/Meet-Big-Mike-multi-millionaire-marijuana-entrepreneur-trying-new-King-Instagram-wild-postings-scantily-clad-ladies-private-jets-cannabis.html https://www.businessinsider.com/michael-straumietis-luxurious-marijuana-don-lifestyle-2015-9

Гадно Хапче

Гадно Хапче 06.03.2019 13:52

Ма тия мускули май са били силиконови?!

hafezit

hafezit 07.03.2019 10:56

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Buy Prednisone Online Prednisone http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

ewosipuo

ewosipuo 01.06.2019 5:36

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Buy Prednisone Prednisone Online hpw.elbw.show.blitz.bg.sxf.bl http://mewkid.net/buy-prednisone/

eqarocujocun

eqarocujocun 02.04.2020 9:18

[url=http://mewkid.net/when-is-regylia/]Cialis 20 Mg Price[/url] Cialis 20 Mg yro.hkjz.show.blitz.bg.yyu.hm http://mewkid.net/when-is-regylia/