Трифонов шокира с това, което направи в един от последните епизоди на "Шоуто на Слави"

Трифонов шокира с това, което направи в един от последните епизоди на "Шоуто на Слави"

Слави Трифонов, който обикновено общува с публиката само с очи, а понякога дори не я поглежда, в петък вечер покани всички зрители да сe снимат с него. И то не къде да е, а около неговия бастион-бюрото му.

В едно от последните си предавания преди края на шоуто тази седмица, Дългият се показа неочаквано благоразположен и любезен.  Той веднага откликна на молбата на Краси Радков за фото и учтиво покани всички зрители около него.

Слави най-после обяви: Шоуто ще продължи! Готви нов ТВ проект за септември

Не само това-Слави се поздрави с част от публиката си и позира търпеливо с нея, пише "Хотнюз".  От вечно изнервения и сърдит Слави нямаше и следа, а очевидно флиртът с публиката ще продължи и в последните издания на шоуто.

На Трифонов гостува и първият шеф на Би Ти Ви Албърт Парсънс, който разказа как Иван Костов бил против Слави да прави собствено предаване, но американецът не се съобразил с мнението му. Когато пристига в България, на Албърт Парсънс е възложено да създаде телевизия в американски стил, която да започва със сутрешно шоу и да завършва с приятно, забавно шоу вечерта. Новините били изключително важни. Г-н Парсънс взел бизнес решение, без да е гледал шоуто, но знаейки, че е с много висок рейтинг.

Потрес! Слави Трифонов се барикадира в дома си заради безумен страх! (СНИМКА)

Слави искал шоуто да започва от 22.00 ч. „Ако ти си успешен и се справиш, ще можем да разширим праймтайма с два часа“, смятал Парсънс и настоял началото да бъде от 22.30 ч. Двамата имали разногласия относно балета, тъй като в американските шоу програми нямало балет. В крайна сметка шефът заключил: „Какво ме интересува дали ще имаш балет, важно е да имаш рейтинг“.

Черна борса върви за билети за последните издания на „Шоуто на Слави“ преди края му. Зрителите искат за последно да влязат в студиото и да видят на живо любимеца си. Според слухове Трифонов може да реши да прави детска телевизия заради богатия си опит в работата с малчугани като Крисия и г-н Андреев./show.blitz.bg

Коментирай