Трагедия: Васил Найденов го закъса, загуби гласи си

Трагедия: Васил Найденов го закъса, загуби гласи си

Васко Кеца загуби глас и отмени концерти. Певецът най-вероятно ще отмени изявите си до края на месеца, за да се излекува.

Кеца е налегнат от сезонна алергия, която се обостря часове преди изявата му в столичен клуб снощи. Тази информация хвърли в паника неговите почитатели.

След като Найденов публикува информация за алергията в социалните мрежи, веднага заваляха пожелания за бързо оздравяване. Появиха се и съвети за лечение с изпитани рецепти.  Негова почитателка от Одрин веднага му препоръча метод за старовремски илач с варено зеле.


Импресариото на звездата, Ивайло Манолов, каза пред „Телеграф“, че Васил Найденов е много благодарен за всички тези съвети, но той се съобразява единствено със съветите на своя алерголог.

"Концертите на Васил Найденов, които падат заради тази алергия, ще бъдат пренасочени за други дати и това ще стане ясно до дни,  когато нещата стабилизират“,  казва Манолов./show.blitz.bg

 

Коментирай

DRAKON

DRAKON 28.05.2022 9:57

stiga s tiq stari 4anti kyde wse rewat ,4e nqmat peri i dyrvawata im dawa doviwotni pensii!!!! da si gledat viwota we4e a te wse lamtqt za pari!!!!!!!!!!

tcvetcho

tcvetcho 30.05.2022 13:35

тази загуба на глас е един от симптомите на пост ковид заразяване.Дали В.Найденов няма да има и по-сериозни проблеми соро време?