Тото крие упорито името на щерка си цяла година, но жена му... СНИМКА

Тото крие упорито името на щерка си цяла година, но жена му... СНИМКА

Съпругата на Тото - Кристин разкри дълго пазената тайна, която рапърът на "СкандаУ" упорито криеше от публичното внимание месеци наред. Става дума за появата на второто им дете, което двамата също успяха да запазят в тайна от всички. 

Стана ясно, че семейството им се е увеличило едва след раждането на таньорката Кристин миналата година, което очаквано предизвика бурни вълнения сред последователите им в социалните мрежи.

Тото от "СкандаУ" изтрещя съвсем, призна за духове, опит за убийство и 4-ти километър ВИДЕО

Втората бременност на Кристин бе държана в пълна тайна, както всъщност се случи и при първата със сина им Доминик. Тогава Тото и Кристин дори не уточниха пола на бебето, но впоследствие все пак стана ясно, че малкият им син Доминик вече е щатлив батко на сладка сестричка. Преди дни момиченцето имаше рожден ден, а майка й Кристин й честити публично, разкривайки нещо любопитно.

"Честит първи рожден ден, феичке моя ! Благодаря ти, че дойде в живота ни, много те мечтаех ! Нямам търпение тепърва да те опознавам, да наблюдавам как растеш и да видя каква ще бъдеш ! Само, моля те, бъди здрава ! Обичаме те много ! П.С : Вече си голямо момиче и е време да спиш по-спокойно и по-дълбоко нощно време, ако искаш да имаш хубава и усмихната майка", написа шеговито жената на Тото.

Ето коя звезда се появи на сватбата на Тото от "СкандаУ" СНИМКА

След като се роди синът му, Тото бе категоричен, че не желае детето му да се показва в публичното пространство, дори в началото не споделяше подробности за това как се казва, но тайната все пак падна.

Припомняме, че Тото и Кристин Петринска се ожениха в началото на юли миналата година, като тогава публикуваха само няколко кадъра от сватбата си в ресторант на брега на язовир Пасарел./show.blitz.bg

Коментирай

kravar

kravar 12.02.2023 13:31

DRISNI NA DIARIQ!

Писачи идиоти

Писачи идиоти 12.02.2023 13:39

Пълни глупости

Мацо

Мацо 12.02.2023 20:34

ами няма за какво да пишат, та пълнят с глупости