Тони Димитрова получи неочаквано обяснение в любов

Тони Димитрова получи неочаквано обяснение в любов

Тони Димитрова спокойно може да напише песен от обясненията в любов, които получава. Поводът е рождения ден на певицата, а признанията са от редица популярни личности, след които са най-добрият имитатор на Лили Иванова – Стефан Илчев и топ гримьорът Борислав Соколов, по-известен като Мис Бони.

„Честита да си, прекрасна и любима Тони! Всичко съм ти казал. Очаквам мечтите ми да се сбъдват (само ти знаеш какво имам предвид) Иии все още искам да приличам на теб”, написа в личния профил на звездата колегата й Стефан Илчев. От думите му става ясно, че е споделил на певицата съкровените си желания и е в очакване на тяхното случване.

„Сладка моя Тони, по случай твоя ден рожден, приеми поздрава ми съкровен: Бъди все така мила и красива, даряваща любов с все сила, бъди като звезда на небосклона, неувяхваща и вечно млада, бъди в душата си момиченце, наивно, но вярващо в доброто, бъди това, което искаш, успеха твой да бъде пример! Целувам те и много те обичам”, поетично поднася й поздрава си и Борислав Соколов, който неведнъж е гримирал изпълнителката на неостаряващия хит „Ах, морето”.

Тони Димитрова ще отбележи рождения си ден на сцената в столичен клуб. Умишлено е избрала датата на участието й да съвпада с тази на празника й. "Пожелавам си да съм здрава и да съм по-устойчива на разочарованията, да съм по-силна", пожелава си певицата.

Коментирай