logo

Тита на успокоителни заради ареста на баща си

Тита на успокоителни заради ареста на баща си

От няколко дни тийнсензацията е на успокоителни. Гласовитото миньонче, което в момента се изявява повече от успешно в хитовото шоу „Като две капки вода” изживява тежко задържането на баща си.

Припомняме, че над 10 души бяха задържани при специализирана акция на прокуратурата в София и в Силистра. Сред тях е и бащата на Тита, който е директор на осигурителния институт в Силистра. Разследва се източване на НОИ, като схемата е свързана с издаване на фалшиви данни за трудов стаж.

„Занимавали са се с изработка на неистински документи за трудов стаж, примерно в мина, без ти да си работил там, хората се пенсионират като миньори, получават максимум пенсия. Задържа дебитната карта, по която се получава пенсията, докато не си изтегли представител на групата 10 000лв., колкото струва услугата, да я наречем по този начин, отложено плащане. Значи ако получаваш 500, всеки може да сметне колко време да седи тази карта. Тези пари не отиват в хора, които наистина са работили, в хора които наистина са инвалиди”, това заяви заместник-главният прокурор Иван Гешев и добави, че в момента се извършва обиск в жилището на бащата на Тита.

„Потърпевша е държавата. Всички български граждани са потърпевши, защото се източва бюджета на НОИ”, коментира още той.

По думите му желаещите да получат максимална пенсия, получавали за целта фалшиви документи. Това им струвало 10 000 лв., като, за да се гарантира плащането, членовете на престъпната група прибирали при себе си дебитните карти на новите пенсионери и ги връщали след натрупване на дължимото.

В момента Тита е много притеснена за своя баща и за целта доктор й е предписал успокоителни. И въпреки че хич не й е до усмивки, в понеделник ще видим певицата в поредната й звездна имитация на сцената на „Като две капки вода”./show.blitz.bg

 

Коментирай

Титьо

Титьо 08.03.2019 17:28

Га яде кифтет'а ни рива, а!

ЗАРЕ

ЗАРЕ 08.03.2019 19:59

ТЯ НЕ Е ВИНОВНА ,ЧЕ ПИДАЛА Е КРАДЛИВ КАТО МИНИСТЪР -ПРЕДАТЕЛЯ !

to koi li ne krai , 4e ba6ta i nqma

to koi li ne krai , 4e ba6ta i nqma 08.03.2019 20:02

az bih otkradnal neq :)

НАДАРЕН РОМ

НАДАРЕН РОМ 09.03.2019 18:23

ПО ГОЛЯМО УСПОКОИТЕЛНО ОТ МЕН НЯМА ДА НАМЕРИ КОТЕНЦЕТО

Гоги

Гоги 10.03.2019 2:04

ААА и кво праим ся ?? Тати го няма , и парички няма , как ще поддържаме ,,звездния ,,си имидж????

Колчо

Колчо 10.03.2019 22:42

Мъ, той и е доведен баща! К'во и пука на Дара за него! Само трябва да се пази, да не я оноде! Повечето от доведените бащи онождат заварените дъщери, май!

taka e

taka e 12.03.2019 16:40

отърви се от стърчащия корем ,виж колко е лесно ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2oVFkiq