Тежки времена за Гущерови, банка продава къщата им

Тежки времена за Гущерови, банка продава къщата им

Тежки парични проблеми се стовариха върху главите на Светлана и Християн Гущерови, разказват близки до двойката. Насред зима се е наложило семейството да се премести под наем в „скромен“ мезонет и да напусне баровския си дом в столичния квартал „Драгалевци“ на ул. „Кимчовец“.

Имотът вече е обявен за продан от банката заради невъзможността Християн да изплаща ипотеката на дома. Къщата е разположена в тих жилищен район в полите на Витоша.

Ето какво гласи обявата: „Луксозни довършителни работи, аранжиран и поддържан двор с площ 1630 км.м. страхотна панорама. Пълно окабеляване и видео наблюдение. Разпределение: Сутерен – котелно, сервизни помещения и баня; Първи етаж – гараж за три коли, просторна дневна, трапезария, отделна кухня, кабинет с баня, тоалетна; Втори етаж – 4 спални със самостоятелни бани и дрешници към тях и балкони към две от стаите, перално помещение. Цената е 1 599 900 евро или около 3 130 000 лева.

Семейството от години води луксозен начин на живот, който обаче си позволява с доста мъки. Лъжливият балон за изкуствено завишения им стандарт се спука и се е наложило Светлана да събере многото си дрехи, както и трите си деца и да се отправят към по-скромен дом. От началото на годината върху глъстите плещи на наследника Християн се стоварили тежки дългове и той бил принуден да се изнесе барабар с тъщата и многобройната си челяд, твърди вестник „Уикенд“.

Свикналият на неприлично разгулен живот баровец и разглезената му съпруга се били изнесли под наем и трепелели банката да не посегне на колите и бижутата им. Това обяснява защо Светлана от известно време престана да снима топ интериора на дома им, а на Свети Валентин лъсна, защото по-наблюдателните й последователи забелязаха, че стълбището е доста различно. Това е новият дом на фамилията, където те живеят под наем от по-малко от месец.

Гущерова била на ръба на нервна криза, защото се чудела дали в скоро време няма да остане с празна банкова карта, да няма възможност да плаща ежемесечния си тунинг при столична дерматоложка, както и да дава заплата на астроложката си, без която не си подава носа от дома си. Разбира се, гадателката лъжела пенсионираната плеймейтка, че скоро всичките им финансови проблеми са в миналото и това отчасти успокоявало русата силиконка, която не можела да си представи да бъде отново бедна.

Семейството се пренесе в палата, който сега се продава, преди 3 години. Преди това те живееха в дома на стария Гущеров, който се намирав  „Бояна“. Именно там пребиваваше и първата жена на Християн – Мара Отварачката. Светлана живя няколко години в имота, след което се пренесоха в „Драгалевци“./show.blitz.bg

Коментирай

kravar

kravar 22.02.2023 10:59

DIARIQ !

Съдията Дред

Съдията Дред 22.02.2023 11:51

Непълна информация, имота вече е придобит от голямо дружество за управление на активи, което явно е покрило ипотеката, и е дало някакви пари на собствениците. Сега продават имота, за да реализират печалба. Но е симптоматично, че стария гущер е ограничил кеша на тюфлека, дето му е син.

Муле

Муле 22.02.2023 13:00

Боли ма газъ че оная шунда - Гонзовица, искала лукс...тя е един куросмук.

Баба

Баба 22.02.2023 15:32

Е как пък някои моми все се набиват при богати мъжкари,не е само тя .После ревът и пак търсят някой с парички

Дара

Дара 22.02.2023 17:15

Тях не ги мислета. Всяка жаба да си знае гьола

Поручик Галицин

Поручик Галицин 22.02.2023 19:29

На стари години ги виждам двамата в Търговище, дебелия Гущер пазач нощна смяна в Шишеджам, пък Светлето продавачка в Лидъл!

баба айше

баба айше 23.02.2023 6:41

боли ма путката за тез боклуци !

kriskayl357

kriskayl357 23.02.2023 9:13

Порутчик Галицин е прав !

Цццц

Цццц 23.02.2023 11:37

Да им пратим някой лев освен...досега развяваха байраците...снимки тузарски от къщата...изцепки колко искаш а сега дойде видьов ден!! Хи хо ха сега Светле да те видим.....то сега и снимки няма да има нито пък фризьор ...връщаш се на мн стара позиция

Албанец

Албанец 23.02.2023 23:26

Предизвестен край на безбъдник!

е чи,

е чи, 24.02.2023 0:12

чак сега ли,уа?

Някоя

Някоя 24.02.2023 20:08

Ние какво да направим, да събираме капачки за тях? Несправедливо забогателите това ги очаква. Дали от приватизация, или по- модерното сега Еврофондове. Ще потънат ката Титаник, но безклавно. Заслужено Само чакам евросубсидираните да ми реват. Майната им.