Теодора Духовникова издаде какво ще се случи в "Дяволското гърло" 2 СНИМКА

Теодора Духовникова издаде какво ще се случи в "Дяволското гърло" 2 СНИМКА

Актрисата Теодора Духовникова е една от звездите в сериала "Дяволското гърло: Есента на демона", който превзе родния ефир и макар леките хейтърски коментари, зрителите са повече от впечатлени от историята и начина на заснемане на сцените. 

Популярната актриса хвърли яснота за сериала и издаде пикантна подробности, която със сигурност ще развълнува почитателите на поредицата. 

"Не мога да отговоря на всички, които ми пишете, звъните, но да знаете, че ме правите много щастлива и ви благодаря. Радвам се, че първи епизод ви е харесал, изненадал, ( някои направо шокирал: -), че не ви стои “български” като заснемане, някои ме питате дали във всеки епизод ще има сцени на насилие- не, няма, но за първи епизод е важно да се разбере, че с “този човек” шега не бива", разяснява Духовникова. 

Тя сподели с последователите си кадър, който е направен по време на снимки на сериала. Зад обектива е нейният колега Владимир Карамазов, чието хоби е фотографията и определено се справя доста по-добре от големи имена в тази област./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай