Теди Велинова се похвали с нова любов след д-р Енчев

Теди Велинова се похвали с нова любов след д-р Енчев

Теди Велинова чукна 44 години, но напредването на възрастта не я притеснява. Бившата манекенка сподели, че е много доволна от живота си в момента. Похвали се още, че има и нов мъж след развода с пластичния хирург Ангел Енчев.

"44 са новите 24! Благодаря ти, любов!", написа рожденичката в социалната мрежа, без да уточнява самоличността на въпросната "любов". Тя показа как духа свещички, поставени върху шоколадова торта.

Теди Велинова се пече по цици СНИМКИ 18+

Откакто се раздели с Теди, д-р Енчев не е демонстрирал връзка с друга жена. Той твърди, че се е отдал на кариерата си и на двете си деца – Филип и София. Известно е, че Ангел е доста строг родител и дръжи наследниците му да спазват стриктен режим. Те от съвсем малки ходят на уроци по английски и гръцки, не им е позволено да се „лигавят” и да се държат „разпуснато”.

Д-р Енчев хвърли бомба: С Теодора имахме само финансово споразумение!

Говори се, че именно този перфекционизъм на хирурга станал причина за разлъката с Теди. Досега той я подкрепяше в материален план, но ако е разбрал за новия й мъж, може й да е секнал финансовото кранче, писа Уикенд./show.blitz.bg

Коментирай

Тони

Тони 26.05.2022 14:04

Ох, тъпи журналя! Те нямаха брак

Госпожа

Госпожа 27.05.2022 9:21

обратна захапка с черти на мъж. Като Магдалена Сидерова (Желязкова). Що така, бе? Каква вода пите, че сте толкова мъжествени?

хихихих

хихихих 07.06.2022 20:01

Лъже! Опит да не остане назад и да го дразни. Ама пука му на пича.