Теди Кацарова се обясни в любов на гаджето си с това ВИДЕО

Теди Кацарова се обясни в любов на гаджето си с това ВИДЕО

Теди Кацарова май най-накрая е щастлива в личен план. Поп певицата, която дълги години трупаше разочарование след разочарование в любовта, вече е във вихъра на емоциите и сякаш няма търпение да ги сподели с целия свят.

Наскоро тя направи много романтичен жест към гаджето си Ян, като се обясни в любов в един много специален проект, озаглавен "Един за друг".

Теди показа как е изглеждала майка й Силвия Кацарова преди години СНИМКИ

Когато чул текста и музиката към него, красивият чех засипал със суперлативи щерката на Силвия Кацарова, а песента от този момент се превърнала в техен обет за вярност и щастие.

Думите се подредили на белия лист съвсем естествено, за по-малко от час, разкрива певицата. А премиерата на видеото към парчето бе преди броени дни.

Ето го гаджето на Теди Кацарова! Двамата се награбиха в Прага СНИМКА

"Песен събрала цялата ми любов! Благодаря на всички осъществили и превърнали в реалност мечтата ми и най-вече на MATUSHEV FILMS за кадрите от магичната сватба на Катерина и Светлин!", споделя певицата.

Песента като музика и текст е авторско дело на самата Теди Кацарова, която работи по музиката съвместно с Fares Robert Srouji. Аранжиментът е на Петър Рангелов.

Теди Кацарова остави всички без дъх в този вид СНИМКИ 18+

Романтичният клип е с кадри на красивата история от сватбения ден на Катерина и Светлин, заснет от Матушев Филмс. Режисьор на клипа е Костадин Кръстев – Коко, а монтажът е на Красимир Николов./show.blitz.bg

Коментирай

КРИВОДОЛСКИ БИК

КРИВОДОЛСКИ БИК 29.07.2022 13:13

ТАЗИ СКУМРИЯ НИКОГА НЕ Е ТЪРПЯЛА РАЗОЧАРОВАНИЯ. РАЗОЧАРОВАНИЯТА СА ЗА ЕБАЧИТЕ, КОИТО СА Я ДЪРЛЯЛИ ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ.

Браво Теди

Браво Теди 29.07.2022 14:06

Прекрасно изпълнение, вълшебен клип. Бъди жива и здрава

Дон

Дон 29.07.2022 14:43

Аман от паразити.

Гого

Гого 29.07.2022 22:22

Тази госпожа на колко години е?! Жените на нейната възраст имат деца абитуриенти, а тя се обяснила в любов на гаджето си! Доста инфантилно за жена на средна възраст!

Бай Ху

Бай Ху 30.07.2022 10:02

Тая има мноо хуави ЦОЦИ.