Теди Бургазлиева смъкна 30 кила след раждането

Теди Бургазлиева смъкна 30 кила след раждането

Теди Бургазлиева свали 30 килограма, които натрупала по време на бременността си, пише Hotnews.bg. Една от най-красивите Мис България ядяла по шест пъти на ден по лекарско предписание, защото докторите се притеснявали, че близнаците й могат да се родят недоносени.

Слава богу, това не случило и децата й дошли на бял свят здрави и с тегло над три килограма. Миската се интересувала само от тяхното състояние и пет пари не давала за наедрялата си фигура.

Припомняме, че тя роди през септември миналата година в Америка, където живее от години. Рожбите й са момиче и момче и носят имената Ема и Раян. След щастливото събитие Бургазлиева се заела да възвърне формата си и успяла, като днес може да се похвали, че влиза в дрехите си преди бременността.

За 8 месеца тя се върна предишната фигура, благодарение на специален хранителен режим, изготвен от Биляна Йотовска. Сега Теди се грижи само да запази прекрасната си форма, докато се грижи за децата си./show.blitz.bg

 


 

Коментирай

emo

emo 09.05.2019 17:08

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби ! Онлайн казино , с нови игри и забележителни джакпоти .Нужен е минимален депозит от 10 евро,за да започнеш играта има и бонуси !https://bit.ly/2vGdh7g

Абе

Абе 09.05.2019 18:26

Абе аман от идиоти...кръсти си децата с Български имена ма маймуно недоклатена! На какви се правите?!? Тц тц тц

Мими

Мими 13.12.2020 20:43

Красиво момиче сега жена. С много трудности в личен план но и с много късмет. А и много упорита. Браво Теди.