Светският елит се събира за VIP Awards 2023 в НДК ВИДЕО

Светският елит се събира за VIP Awards 2023 в НДК ВИДЕО

Съвсем скоро в НДК ще бъдат раздадени лайфстайл отличията VIP Awards 2023. С пищна и бляскава церемония на 24 януари от 20:00 ч. ще бъде даден и старт на новата 2024-та година. 

Най-популярните отличия в сферата, за шеста поредна година ще съберат най-обсъжданите и успешни личности от различни категории. Продуценти тази година са Ива Атанасова, която е основател на събитието, и звездният пиар Атанас Лазаров.

В ролята на водещ този път влиза "Мистър България" Виктор Русинов в тандем с блондинката Ива Атанасова.

Звездният път на Русинов изгря от сцената на Мистър България 2021 в Златни пясъци и кариерата му тръгна стремглаво нагоре, като днес той вече дефилира по големи подиуми и у нас, и в чужбина.

Тази година събитието ще се проведе в НДК (Aura by Bamboo) и по традиция, по червения килим се очаква да преминат десетки популярни личности, артисти и музиканти.

Експертът по здравословно хранене от Ливан Енджи Касабие, на която дължат добрата си форма куп звезди, заедно със съпруга си Рабих ел Зейн, фолкзвездата Анелия и гласовитата й колежка Софи Маринова. С ливански корени са и другите официални гости Башар Рахал и риалити героинята Джулиана Гани.

Сред другите знаменитости, които ще присъстват на ВИП наградите, са Тита, Саня Борисова, Андреа, Светлана Василева-Гущерова, Камелия, Венци Венц и много други.

"Възхищавам се на това, което прави от години Ива Атанасова. С нея се работи много добре, защото знае какво прави и го прави отлично, въпреки че мнозина се опитваха във времето да я саботират, да й правят номера, но не успяха, а тя остана позитивна", сподели пред нас Наско Лазаров, а самата Ива Атанасова се готви вече да покорява и други балкански държави с наградите си./show.blitz.bg

Коментирай

Палячовчина

Палячовчина 14.01.2024 8:39

Всички тези псевдо звезди, трябва да бъдат върнати по родните им места и да работят това, за което са родени-СЕЛСКО СТОПАНСТВО!