Светлана Гущерова крие голяма новина, с Християн скоро ще...

Светлана Гущерова крие голяма новина, с Християн скоро ще...

Това лято май ще е по-вълнуващо за Светлана Гущерова, ако се доверим на последните слухове за нея, според които тя отново е бременна и скоро ще дари мъжа си Христиан с четвърто дете.

Ако погледнете снимките на блондинката в профила й, няма да се усъмните в това, поне засега, но ще забележите, че на много от кадрите тя е прикрила именно коремчето си, или пък се е снимала само в близък план.

Какво се случва?! Гущерова прие в семейството си "Мис България"

Известно е, че от години Светлана Гущерова се консултира с астролог за важните моменти и стъпки в живота си, така че вероятно и в този случай се е ръководила по звездите.

Да не забравяме също, че в началото на годината тя лежа няколко дни в болница, но без да уточнява причината, но пък на кадрите бе усмихната до уши, което издава, че е било по хубав повод. Освен това нейният добър приятел Азис малко по-късно пусна видео от кабинета на гинеколога Веселин Дяволов от "Майчин дом", при който именно милионерската съпруга се довери за предишните си 3 бременности.

Голяма загуба разтърси Светлана Гущерова, потъна в скръб заради... СНИМКИ

Семейство Гущерови имат три деца – Анелия-Добромира, Добромир и Кристиан-Валентин и по всичко изглежда, че скоро е възможно да станат още по-многолюдни./show.blitz.bg

Коментирай

Плаща

Плаща 21.05.2023 15:33

Ли си за рекламата тая п....тка? ..Кай го интересува тия плазмодии какви ги вършат?Ай,спрете се.Реклама на к...ви.Галена,Преслава,Мара,Гущерица,Тоца крокодили,Анелия....и пр.и пр.Писнахте!

Честна

Честна 21.05.2023 20:52

Блаво колкото повече толкова по добре.Богатство са децата.

Мара лудата

Мара лудата 22.05.2023 2:51

Е да пръдне и трябва да я знаят

kravar

kravar 22.05.2023 21:40

stiga s tiq drisni na diariq !

змеев

змеев 23.05.2023 0:55

този бидон как преметнал чантата, като пощаджия.

Анмари

Анмари 03.06.2023 22:37

Тая ражда като крава. Мисли, че така ще грабне парите. Що не вземе, да ги гледа, та да види, а с цялото си нахалство търси апартамент от държавата. Разгонена кучк@