Сузанита и Марк се награбиха след раздялата СНИМКИ

Сузанита и Марк се награбиха след раздялата СНИМКИ

Разстоянието, което раздели за известно време Сузанита и новата й любов - националният рекордьор по хвърляне на копие Марк Славов, явно е било прекалено и за двамата. Още при завръщането си те така се награбиха насред едно от пловдивските тепета, че на околните свят им се зави.

"Together is Better", пише Марк под снимката, която сподели в профила си в социалните мрежи. И макар да изглежда, че двамата са луди влюбени, засега поддържат някак връзка от разстояние, тъй като спортистът се подготвя във Финландия.

Не е за вярване какво направи Сузанита заради новия си СНИМКИ

Кога точно е започнала връзката между Марк и Сузанита обаче, все още не е съвсем ясно. Навръх нейния рожден ден гаджето й я наричаше "любов", като добави, че тя е изкарала от него най-доброто.

Сузанита най-после показа гаджето СНИМКИ 18+

Както е известно 28-годишният Марк е с цели 9 г. по-голям от щерката на Орхан Мурад, но както добре сме се убедили от публичните прояви на скандалната изпълнителка, това е последното, което би я притеснило. 

Сузанита направи на 2 стотинки новата на баща си СНИМКА

Наскоро пък, майката на Сузанита разкри в интервю, че дъщеря ѝ е имала 3-4 гаджета досега. А самата тя заяви за новата си любов Марк, че той е мъжът, който я е "изправил". Изводите си вадете сами./show.blitz.bg

Коментирай

Ужас

Ужас 10.02.2022 2:00

Къде ги намират тези дебели аборигени? Няма ли хубави млади мъже?

Дрис Дрис

Дрис Дрис 10.02.2022 3:10

Лика и прилика са си по тъпота и грозота.

nik1

nik1 10.02.2022 8:43

Леле,че пък като земат некви малки спортистчета за живота да ми говорят,и разни велики фрази извадени от нета да ми ги подмятат ......аман...пикльо

CRUZZ77

CRUZZ77 10.02.2022 20:55

МНОГО ВАЖНО!И ДВАМАТА СА НАРКОМАНИ!АКО НЕ СА ПАРИТЕ НА БАЩА И,ОТДАВНА ДА Е СТАНАЛА ПРОСТИТУТКА!!!

CRUZZ77

CRUZZ77 10.02.2022 20:58

ТОЯ Е НА 28,АМА ИЗГЛЕЖДА ПОНЕ НА 38!НАРКОТИЦИТЕ НА НИКОЙ НЕ ПРОЩАВАТ!!!