Стресът след развода и антидепресанти направиха Наталия Симеонова тройна СНИМКИ

Стресът след развода и антидепресанти направиха Наталия Симеонова тройна СНИМКИ

Бившата фея на любовта Наталия Симеонова се появи в ефира на "Шоуто на Николаос Цитиридис" и направо втрещи зрителите. 

Тя едва се беше намъкнала в широка черна роба, която уж трябваше да прикрие килограмите й, но допълнително подчертаваше наедрялото й коремче. 

Камерата пък нямаше как да скрие подпухналото й лице и тройната гуша. Борбата с килограмите се оказа твърде трудна за Наталия, която в началото на кариерата си тежеше едва 50 кг, а сега е твърдо в клуб 100+, пише "Галерия". 

Обрат в любовта за Наталия Симеонова! Вижте с кого се събра... СНИМКА

Стенли заеквал след раздялата с Наталия Симеонова


Днес няма и помен от красавицата, която водеше "Рококо" по БНТ. Още в "Море от любов" тя започна да надебелява, но положението вече е извън контрол. Проблемите с фигурата й започнаха след раздялата с бившия й Денис Ризов. А когато се оказа, че с кариерата й на водеща е свършено, Наталия още повече се депресира.

След като "Предай нататък" падна от екран преди три години, тя не е получавала никакви оферти за ново предаване. Самата Наталия не желае да има нищо общо с телевизията у нас. Категорична е, че времето, в което се е чувствала горда от работата си, е отминало. "Телевизията, такава, каквато е в момента, ме омерзява. Не съм вярвала, че ще се срамувам от гилдията, към която принадлежа. Сега имаме беззъба публицистика, арогантни авторски предавания, безпардонни, грозни, лепкави и слузести риалити формати", смело заяви журналистката. 

Наталия Симеонова не стъпва в родния си град Плевен


Пред Николаос тя призна, че "Море от любов" много й липсва, но вече прави различни неща, които не са свързани с телевизия. За проблемите си с килограмите тя вече не говори и затова отказва да дава интервюта. В редките случаи преди години е разкривала, че всъщност напълняването й не се дължи на обилно похапване и лакомия, а на здравословни проблеми и антидепресанти. 

"Полагам много усилия, за да отслабна, но ми е трудно. Пих лекарства дълго време и от тях качих страшно. Не съм много постоянна в режимите. Хрупала съм моркови и краставици един месец, но ми омръзва. И с неистови мъки свалям 3 кг. Опитвам се да се приема каквато съм, въпреки, че изобщо не се харесвам физически. Уви, сякаш вече се примирих", споделя с болка бившата ТВ звезда. 

Заради стара травма на главата й е забранено да спортува. Раздялата й с Денис е най-тежкия момент в живота й и до ден днешен не може да се отърси от нея. Заради развода Наталия спира да се храни, не може да спи и тръгва на психотерапевт, пише Галерия. Той й назначава антидепресанти, които обаче тотално разбъркали хормоните й и тя завинаги се простила с предишната си фигура. Дениз продължава да бъде мъжа на живота й и въпреки няколкото си връзки с други мъже, все още не го е забравила./show.blitz.bg

Коментирай

мери мол

мери мол 15.03.2020 12:45

Мила Наталия, Успех в новите ти занимания!!!

Магда

Магда 15.03.2020 13:09

Горката! Разбирам я напълно! Не се предавай, мила! Обичай се такава каквато си!