Стрес! Водещ от "Господарите" счупи кантара! (СНИМКИ)

Стрес! Водещ от "Господарите" счупи кантара! (СНИМКИ)

Герасим Георгиев – Геро е изпаднал в тежка депресия след спирането на „Господари на ефира" по Нова, където се изявяваше като водещ.

Чаровният актьор с много симпатично присъствие на малкия екран, все още не може да свикне, че "Господари на ефира" вече не са част от програмата на Нова тв, пише "Марица".

Освен заради любовта си към телевизията, Геро не можел да се примири и с факта, че се лишава от солиден хонорар, с който попълвал иначе тънкия си откъм театрални приходи бюджет.

Освен това срещал трудности да изплаща месечната вноска на лъскавия си джип „Пежо" 3008, с който се сдоби неотдавна и чиято базова цена започва от 45 хиляди лева.

Мария тотално го закъса след раздялата с Рачков!

Преди време в театралните среди се заговори, че Геро е постабилизирал финансовото си положение тъкмо благодарение на тлъстите хонорари от комедията „Полицаите от края на града“ и като водещ на „Господарите".

След спирането на шоуто Геро трябвало да се раздели и с плановете си да закупи нов дом в някой ВИП комплекс, тъй като семейството му продължава да обитава апартамент в кооперация на повече от 30 години.

Джуди Халваджиян разкри кога започват "Господари на ефира"

В резултат на налегналите го финансови грижи Герои започнал да потушава стреса по най-лесния и вреден начин – като поглъщал все по-големи количества храна, в резултат на което заковал кантара на опасните за здравето 150 кила./show.blitz.bg

Коментирай

taka e

taka e 08.06.2019 1:13

Искаш да спечелиш много пари бързо? Започни сега получаваш начален бонус 1200 евро!Играй сега ! https://bit.ly/2HKWzdH