Стиснат габровец ли?! Криско хвърли 20 бона да задоволи жена си СНИМКИ

Стиснат габровец ли?! Криско хвърли 20 бона да задоволи жена си СНИМКИ

Криско и половинката му Цвети показаха какви ги вършат на Малдивите. Звездното семейство си подари февруарска ваканция до екзотичната дестинация, като всеки от двамата  се похвали пред последователите си в социалните мрежи с любопитни моменти от почивката си.

Хитмекърът Криско заложи на екстремно и забавно катерене по палма, като пусна серия фотоси и кратко клипче. „Инстаграм срещу реалност“, написа той, демонстрирайки положените усилия да се качи на дървото.

Оказва се, че силен приятелски гръб и стол са нужните атрибути за достигането на целта, а после и някой, който да ти дръпне стола, за да повисиш на палмата безпомощно.

Нежната му половинка Цвети пък се впусна в далеч по-приятни занимания. Тя направи фотосесия от ваната и то по токчета, за да покаже луксозните си чехли на известен бранд.

Проверка показа, че 8-дневна почивка в тузарското бунгало със самолетна програма струва около 5400 евро на човек, или малко над 21 400 лева.  Явно този път Криско, за когото се твърди, че никак не обича да се харчи, е решил да развърже кесията и да погледи жена си./show.blitz.bg

 

 

 

 

Коментирай