Стана страшно: Най-голямата попфолк звезда е минала през леглото на мъжа на Ралица Паскалева

Стана страшно: Най-голямата попфолк звезда е минала през леглото на мъжа на Ралица Паскалева

Красивата актриса и тв водеща на актуалното риалити на NOVA "Игри на волята" е любима на волейболиста Теодор Салпаров в момента, но преди нея през леглото му е минала най-голяма попфолк звезда

Актрисата и водеща  Ралица Паскалева е щастлива с волейболната звезда от пет години, а в миналото спортистът изживява кратка любовна авантюра с фолкпевицата Преслава, пише Галерия.

Аферата му с изпълнителката е през лятото на 2016 г., когато двамата се забавляват в хитови нощни клубове по морето и Теди неведнъж попада в нейната компания.

Преслава

Говори се, че дори Преслава е виновна за развода му с тв водещата Бойка Делиева. Страстта между Салпаров и Преслава обаче изгаря бързо и двамата разбират, че всичко между тях е било просто привличане и нищо сериозно не може да се получи.

По-късно тя среща настоящата си половинка Павел, а Салпаров се влюбва в красивата актриса Ралица Паскалева, която тъкмо е приключила драматична връзка с колегата си Башар Рахал. Общи приятели запознават Теди и Ралица. Отначало само си пишели съобщения, после все повече започнали да се търсят по телефона и не спирали да си говорят. /show.blitz.bg

 

Коментирай

........па

........па 24.11.2022 11:03

Тази е минала през доста легла защото чалгарките са за временно ползване.

Shrek

Shrek 25.11.2022 1:15

Голям праз! Всички са минали и какво от това? В България всички сме братовчеди по тази линия.

Фен

Фен 25.11.2022 4:27

Много важно че Пресито са я пълнили доста мъже! Като мине през банята всичко заминава в канализацията и Павката я получава чисто нова!

Дидо

Дидо 25.11.2022 10:03

Башар като и пръскаше двуцевката