logo

Сърчаджиева е неутешима: Болката е все така смразяваща, а...

Сърчаджиева е неутешима: Болката е все така смразяваща, а...

От две години насам датата 6 януари е пагубна за актрисата Александра Сърчаджиева, след като губи любимия си Иван Ласкин. 

Актрисата така и не успя да се отърси от внезапната загуба и като че ли се предаде на мъката. Рано сутринта на печалната дата тя разплака приятели и последователи с трогателните си думи, насочени към Ласкин. 

Сърчаджиева се разплака: Мамо, липсваш ми! СНИМКА

 

 

Две години , Мило Мое Момче️️️ И болката е все така смразяваща , а липсата ТИ ужасяваща!!! Аз продължавам да те чакам...

Публикувахте от Александра Сърчаджиева в Вторник, 5 януари 2021 г.

"Две години, мило мое момче и болката е все така смразяваща, а липсата ти ужасяваща!!! Аз продължавам да те чакам на този диван и с надежда да гледам към вратата!!! Толкова много те обичам, Иване !!! Толкова много!!! Ужасно боли..... боли неистово от липсата ти!!!! Прегръщам те, мило мое момче .... там, някъде, сред поляна от светулки", написа Сърчаджиева в социалните мрежи. 

Актрисата използва ранните часове, за да отиде на гроба на любимия си - да поплаче и да си "поговори" с него, без да става повод за клюки на тълпата, която се очаква по-късно. След смъртта му, Сърчаджиева изпадна в емоционална и финансова дупка, но успя да се справи с помощта на верни приятели. /show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай

подкрепа

подкрепа 07.01.2021 15:10

за Алекс