logo

Сравниха Николета Лозанова с разхлабително

Сравниха Николета Лозанова с разхлабително

Скандалната плеймейтка често предизвиква всякакви коментари по свой адрес, но и не пести старание да им дава основание да се случват.

Николета Лозанова наскоро бе сравнена с действие на разхлабително, а думите дойдоха от актрисата, влогър и ко водеща в „На кафе” Андреа Банда-Банда. Младата брюнетка буквално захапа Ни Ло с думите, че винаги, когато влиза в тоалетната, разглежда профилите на Лозанова, която й действала като разхлабително. Разбира се, думите й предизвикаха истински фурор в мрежата, където веднага заваляха подигравателни епитети по адрес на тунингованата плеймейтка.

Освен това сравнение, Банда-Банда, която е завършила висшето си образование в Англия, се присмя на Лозанова и за това, че се самоопределя като „престъпно красива”. Популярната влогърка, която отскоро се изявява в екипа на Гала, където представя светските новини, рядко си поплюва, а когато споделя мнение, думите й след това почти винаги сеят бури в социалните мрежи.

Както знаем Лозанова обича да демонстрира себе си, където и да се намира, каквото и да прави и до голяма степен известността й се дължи именно на този похват. И вероятно не е изненада за никого, че повечето коментари, които предизвиква по свой адрес, са предимно недоброжелателни.

Припомняме, че още преди две години, след като публикува серия от снимки от почивка на Малдивите, Ни Ло бе сравнена и със... "сърдита скумрия". Причината е селфи, на което е направила намръщена физиономия.

 

 

Коментирай

taka e

taka e 23.12.2018 13:17

Изпробвала съм много продукти без действие и само пари на вятъра,но когато видях този продукт реших да го изпробвам и мога да кажа резултатие какви са :1 месец 4 килограма изключително доволна съм със сигурност ще поръчам още едно поне !http://bit.ly/2krgD93