logo

Сравниха дупето на Силвия Юрукова с това на Джей Ло СНИМКИ 18+

Сравниха дупето на Силвия Юрукова с това на Джей Ло СНИМКИ 18+

Топлес моделът Силвия Юрукова отново е на почивка. Тетевенската красавица няма намерение да приключва лятото и се отправи към изискан хотел в Турция, а в социалните мрежи успя да нагорещи страстите с много еротични фотоси. 

Наш репортер разбра от нейни приятели, че в Турция всички я наричали Дженифър Лопес. Туристи заявили, че задните й форми спокойно могат да засенчат тези на световноизвестната певица. А Силвия до тогава степен се подкефила, че реши да пусне в социалните мрежи кадър на яката си дупара. 

Силвия Юрукова крие силиконки с възглавница СНИМКА 18+

Силвия Юрукова се пусна гола СНИМКА 18 +

Местен бизнесмен искал да я открадне и направи своя жена, след като я зърнал на плажа. Той й обяснил, че има фабрики за производство на чанти и обувки, както и цял автопарк с най-скъпите марки автомобили. 

Юрукова не издава с кого е на почивка в южната ни съседка, но предвид честите й гастроли в страната и чужбина, най-вероятно на хоризонта се е появил някой специален мъж, който е грабнал вниманието й. 

Вероятно и на него се дължи промяната на Силвия, която категорично отказа алкохола и нощния живот, които преди това бяха нейна запазена марка. Сега го раздавала доста по-духовно, храни се здравословно и оплътнява свободното си време с четене на книги и пътувания./show.blitz.bg

Коментирай