Спипаха Наум Шопов в страшна издънка СНИМКА

Спипаха Наум Шопов в страшна издънка СНИМКА

Макар Наум Шопов да не спира да хули и снима джигитите на пътя като за целта дори има специална папка „Тарикати“ в Инстаграм, в която публикува фотоси на нарушители, самият той също се оказа неособено примерен шофьор.

Преди броени дни в публичното пространство се появиха снимки на возилото на актьора, което е паркирано неправилно в столичен мол. Охраната на търговския център обаче не го пожалила и залепила стикер на колата му, гласящ „Не паркирай като идиот“.

Очевидци на ситуацията коментират, че актьорът е много нахален и си мисли, че всичко му е позволено само защото кара Тесла. Не спира да обяснява каква общност са тесльовците. Всъщност това са нашенци, купили електромобили не заради опазването на околната среда, а от снобарство. Те често не пускат мигачи и си мислят, че винаги са с предимство и могат да хвърлят кенчета и фасове през прозореца, тъй като купувайки си електромобил, са направили достатъчно за околната среда и сега могат да „сеят“ боклуци.

Разбира се, Наум не е от тях и използва кошчетата за боклук, дори мрази тези, които замърсяват, но пък за сметка на това не е по-малко джигит от шофьорите, които снима, пише "Уикенд".

Неотдавна мъж се оплака в социалните мрежи, че актьорът го е засякъл и му е показал среден пръст.

Надяваме се, че за изцепката в мола Наум няма да се оправдае, че автомобилът му е шофиран от хубавата му тъща или някой приятел. Факт е, че семейството често послъгва за какво ли не – например е публична тайна, че използват айфони, но договорът им със Самсунг забранява това да се вижда по снимки и клипове./show.blitz.bg

Коментирай

дгд

дгд 14.01.2024 23:28

лигльо !!!!

Радка

Радка 15.01.2024 11:11

Лицемерно лайно